Maria Montazami om dottern Saras bröllop – berättar om konflikten

Maria Montazami och dottern Sara

Det var i slutet av september som Maria Montazamis dotter Sara förlovade sig med sin stora kärlek Diego Valdivia.
I en intervju med Hänt berättar Maria nu om bröllopsplanerna – och den stora konflikten som har uppstått i samband med planeringen.
Fem underbara citat från Maria Montazami
Slå på ljud

Maria Montazami är tv-profilen som blev känd för svenska folket efter sin medverkan i succéprogrammet Svenska Hollywoodfruar. Där charmade hon alla tittarna med sin kärlek för läppstift och tassels, och än idag är hon älskad av alla som följt henne.

Första avsnittet sändes för 11 år sedan och idag är det inte bara Maria som är känd från familjen Montazami. Flera av hennes barn har också blivit uppmärksammade.

I början av hösten kom den stora familjelyckan. Familjens äldsta dotter Sara Montazami förlovade sig med sin stora kärlek Diego Valdivia. Det var intill ett bildspel på Instagram som dottern berättade om den glädjande nyheten, och beskrev stunden som den vackraste eftermiddagen en tjej någonsin kan drömma om.

I en intervju med Hänt berättar Maria nu om bröllopsplanerna, och den stora konflikten som har uppstått i samband med planeringen.

Maria Montazami om konflikten inför bröllopsplaneringen

Det är när Hänt frågar hur Sara och Diego mår som Maria berättar om det stora dilemmat de står inför.

– De mår jättebra. Men Diego vill ha ett jätte jättestort bröllop medan jag, Sara och Kamran tycker de ska ha ett mindre bröllop och sen ta stålarna och köpa ett hus, berättar hon innan hon fortsätter:

– Men Sara kan ju inte säga till Diego att det är jag och Kamran som tycker det. För du vet ju hur det är med svärföräldrarna, de ska ju absolut inte säga hur hans giftermål ska vara. Så vi får nog hålla tyst om det, men Sara är ganska duktig på att manipulera.

Maria menar att hennes barn oftast håller med henne och Kamran, och att hon därför tror att Sara kommer få deras vilja igenom.

– I vår familj så tycker vi ganska lika. Vi är ju som vi är, och jag och Kamran har väldigt stort påverkan på våra barn. Kanske på gott och ont. De frågar vad vi tycker och det vi säger tycker de alltid låter fantastiskt, säger hon och skrattar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Då kommer Sara och Diegos bröllop att äga rum

På grund av coronapandemin kommer paret inte kunna gifta sig nästa sommar, men hoppas ändå att det blir inom kort.

– De vill inte gifta sig med någon mask, så det blir inte under corona. Så pandemin får vara över, men förhoppningsvis blir det i slutet av nästa år, berättar Maria innan hon fortsätter:

– Det ska bli så jäkla kul!

Maria Montazami ställer upp som julvärd

Den senaste tiden har Maria lagt ner en hel del tid på att spela in videohälsningar till många familjer landet över. Genom Memmo har man nämligen i år kunnat önska Maria som sin egna julvärd. I en intervju med Hänt berättar hon om det ärofyllda uppdraget:

– Det är jätteroligt. Det är jättemånga fina män som tackar sina fruar, så jag ska låta er veta att det är många många män som är väldigt tacksamma i Sverige över sina fruar.

LÄS OCKSÅ: Anna Anka förlorade vårdnaden för sina två barn – berättar om sorgen

LÄS OCKSÅ: Maria Montazamis egna ord om längtan efter barnbarn

FRÅN FÖRSTASIDAN