Maria Montazami om oväntade operationen – efter hälsobeskedet

Maria Montazami om nya oväntade operationen: ”Fasiken vad dyrt”

Maria Montazami berättar om den oväntade operationen hon bestämt sig för att genomgå efter att hon planerat att behandla sin fettsvulst i axeln.

I onsdags berättade den svenska Hollywoodfrun Maria Montazami, 53 , i ett inlägg på sin blogg om hur hon planerat att inleda en behandling för ipoma, fettsvulst, en behandling som snabbt fick en vändning.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

I det ärliga blogginlägget förklarar hon hur besöket på kliniken i Newport Beach fick en positiv ändring.

”Idag skulle jag ha börjat min treatment för min lipoma (fettsvulst) som sitter på min axel. Det var meningen att jag skulle gå, vilket jag gjorde, till en flott doktor i Newport Beach, men när jag väl var där och sköterskan såg min svulst så sa hon ”gör en operation, slösa inte dina stålar på detta””, skriver Maria Montazami i inlägget på sin blogg.

Maria Montazami sparar tusentals kronor

Maria Montazami var inte svårövertalad. På grund av den summa pengar, och tid, som tv-profilen sparar genom att istället genomgå en operation var det inga tvivel om att ändra sin tidigare plan.

”Fantastiskt tänkte jag eftersom jag skulle ha behövt göra 4 treatments och det skulle kosta mig ca 14.000 kr per gång. Fasiken vad dyrt. Nu slipper jag det och kommer att utnyttja min försäkring och betala en liten summa, men dock så får jag ett litet ärr! Who cares, right?”, fortsatte hon.

Tillbaka i Svenska Hollywoodfruar 2019

Maria Montazami är känd från TV3-serien Svenska Hollywoodfruar där hon medverkat i hela nio år och är även aktuell för den kommande säsongen av Svenska Hollywoodfruar hösten 2019. Hon är gift och har fyra barn med tillika maken och mäklaren Kamran Montazami. Tidigare har hon berättat skämtsamt om hur deras relation ibland ser ut.

– Vem bryr sig? Du kan tycka vad fasiken du vill ändå. Jag håller med allt Kamran säger, och sen tänker jag bara ”jaja, säkert”, sa hon i en intervju med Nyheter24.

FOTO: TT