Maria Montazamis attack mot Anna Anka efter kritiken

Maria Montazami blir sur när Anna Anka kritiserar Svenska Hollywoodfruar i TV3:s Svenska Hollywoodfruar – Den stora återträffen.

Maria Montazami säger ifrån när Anna Anka klankar ner på Svenska Hollywoodfruar. Ikväll fortsätter bråken i TV3:s Svenska Hollywoodfruar - Den stora återträffen.

Redan i våras stod klart att Anna Anka, 47, skulle göra comeback i årets säsong av Svenska Hollywoodfruar berättade hon för Hänt:

– Jag fick inget varmt välkomnade av dom andra fruarna. Dom kände sig hotade och intimiderade av mig för dom vet att deras stund i rampljuset är över!

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Hon har i intervju efter intervju under hösten hävdat att hon är med i programmet igen för att det blivit sämre och tappat tittare, att hon med sin stjärnglans har värvats tillbaka av produktionsbolaget för att få Svenska Hollywoodfruar att hålla en högre klass och bli mer spännande än det varit de senaste åren.

När den andra delen av Svenska Hollywoodfruar – Den stora återträffen sänds ikväll klockan 21.00 på TV3 upprepar Anna ungefär samma mantra ännu en gång:

– Anledningen till att jag kom med i showen är att det har varit mycket tråkigt. Det har varit mycket trams. Så jag tänkte att det var dags för mig att styra upp fruarna.

Då bryter dock Maria Montazami, 52, in och hon håller inte på något sätt med Anna:

– Men Anna Anka. Kom aldrig och säg att vårt program är tråkigt, för det tar jag personligt. Jätteglad att du är med, men som jag sa, vi har klarat oss i 12 säsonger utan Anna. Så don’t underestimate mig, Gunilla eller Åsa, säger hon och syftar på Hollywoodfruarna Gunilla Persson och Åsa Vesterlund.

Då programledaren Martin Björk, 46, frågar Maria hur det kändes då hon fick reda på att Anna skulle göra comeback i programmet kommer hon dock med ett minst sagt oväntat svar. Det låter om om Maria har haft väldigt mycket respekt för Anna, eller i varje fall som att det varit viktigt för henne att visa rätt sida av sig själv för Anna.

– Jag var faktiskt ärligt talat väldigt glad, men det enda jag tänkte på var att nu måste jag fan gå ner i vikt, säger Maria att det första hon tänkte då hon fick höra om Annas återkomst var.

Hon fortsätter:

– Och jag hoppas verkligen att ni har sett en lite snyggare mig den här säsongen. Jag har slutat att äta ost och jag hoppas att ni alla ser det.

Svenska Hollywoodfruar – Den stora återträffen sänds ikväll kl. 21.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

LÄS OCKSÅ: Maria Montazami bryter tystnaden om kärlekskrisen med maken

LÄS OCKSÅ: Anna Ankas nya attack mot fruarna – TV3:s ord om bråket

FOTO: IBL, TV3