Maria Montazami försvarar Kamran efter kritiken: ”En vuxen man”

Maria montazami försvarar maken Kamran efter kritiken

Maria Montazamis make Kamran Montazami fick en fars dag-present som Hollywoodstjärnans bloggläsare inte var nöjda med. Nu svarar hon på kritiken.

Hon är hela Sveriges Hollywoodfru och har hunnit bli en folkkär tv-profil. Maria Montazami, 53, gjorde debut i TV3:s program Svenska Hollywoodfruar för tio år sedan, och är faktiskt den enda av dem som har varit med samtliga säsonger.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

2013 var hon med i dansprogrammet Let’s dance på TV4 där hon slutade på en tredjeplats. Under den perioden hade hon och maken Kamran Montazami sitt livs största kärlekskris.

– Jag sa att jag kommer tillbaka om två veckor, jag kommer säkert åka ut första veckan. Men jag var ju där i elva veckor och Kamran har aldrig dammsugit, aldrig varit själv med Emma och Nicholas (de två yngsta av deras fyra barn, reds. anm) och han är über-orolig. Han är jätterädd att något ska hända så det blev helt fel. Och sen alla skriverier och det var lite svårt, har hon tidigare berättat i podcasten Nemo möter en vän.

Kamran Montazami firades på fars dag i USA

Efter den krisen har de dock jobbat hårt för sitt äktenskap, och idag har de det bättre än någonsin. När det nyligen var fars dag i USA där hela familjen Montazami bor, så köpte Maria Montazami en blommig skjorta i present till sin stora kärlek. De tog sig en båttur och Hollywoodfrun passade på att ta flera bilder på sin snygga make. Bilderna postade hon sedan på sin blogg.

Tyvärr fick hon inte det gensvar hon ville ha. Läsarna menade att Kamran Montazami bara tog på sig skjortan för att vara snäll och att det syntes på bilderna att han inte tyckte om den. De ansåg att Maria Montazami nästa gång istället borde be sina barn om hjälp att välja present.

Maria Montazami svarar läsarna på bloggen

Nu har tv-stjärnan dock gett svar på tal. I ett nytt blogginlägg berättar hon att hon blivit ledsen av vissa kommentarer.

Så himla typiskt att man tar åt sig av det negativa och låter inte det positiva gräva sig in i mitt hjärta istället. Kamran är en vuxen man och blir inte lidande av att ha på sig en blommig skjorta till farsdag. Tummen upp för Kamran som vågar och är tacksam för en gåva!!!” skriver Maria Montazami,

FOTO: TT