Maria Montazami om kaoset under resan med familjen

Maria Montazami och Kamran
Maria Montazamis resa med familjen blev inte som hon hade tänkt sig.
Nu berättar hon om både skador och missar som drabbade dem.
– Livsfarliga vågor, skriver hon på sin blogg.
Annons

Maria Montazami, är en av de första fruarna i TV3:s program Svenska Hollywoodfruar. I tio år har hon underhållit tittarna och hon har därför blivit en storfavorit. Genom åren har man fått följa Maria Montazamis vardag i USA ihop med maken Kamran Montazami och deras fyra barn – Sara, 28, Hanna, 25, Emma, 22, och Nicholas, 20.

Familjen Montazami missade flyget

Sedan en tid tillbaka ger Maria Montazami även fansen en inblick i hur livet är utanför tv-kamerorna på sin blogg. Där skriver hon om diverse saker som händer i hennes liv, vilket innebär både stort och smått.

Annons

Just nu är hon och familjen i Mexiko där familjevänner har ställt till med bröllop. Det har dock vart en resa fylld av både skador och missar. Allt började på flygplatsen i Kalifornien när familjen kom 30 sekunder för sent till incheckningen.

Annons

”Vi missade planet och fick panik. Tanten i check in sa tyvärr är ni 30 sekunder försenade. Vi blev helt stumma och vi förstod ganska snabbt att denna taskiga tant kommer inte att kunna rubbas”, berättar Maria Montazami i ett blogginlägg.

Istället fick de köpa nya flygbiljetter till hela familjen.

”Jättedyrt blev nu allt detta”, skriver Hollywoodfrun.

Maria Montazami om sina skador

Väl framme i Mexiko slutade inte eländet. Efter bröllopet skulle Maria Montazami hjälpa sin son Nicholas av med den tajta kostymen, och inte heller det gick enligt plan.

”Jag är helt blåslagen på min kropp. I fredags skulle jag hjälpa Nicho att dra av hans byxor och jag tappade greppet och trillade ner i hans resväska. Jag fick ett stort blåmärke och en bula på min arm”, skriver hon i ett nytt blogginlägg.

Annons

Dessutom trillade hon av en stil och föll baklänges mitt under en lek.

Trillade i vattnet med packningen

Den som trodde att familjen Montazami hade drabbats av nog otur efter dessa incidenter trodde fel. I ännu ett inlägg berättar hon om en båtresa som skakade henne rejält. Allt började med att barnen inte riktigt lyssnade orden tåligt när de skulle hoppa av båten och ta sig iland på en ö.

”Kamran och jag får panik när vi ser att väskor och annat krafs är kvarlämnat på båten.”

Mitt i kaoset trillar Hollywoodfrun i vattnet och tappar både mobil och väskor. När familjen sedan skulle bada gick vågorna så höga att även Kamran tappade sina saker.

”Livsfarliga vågor och inom 5 min hade Kamrans solglasögon blivit förlorat i havet.”

Annons

Nu hoppas vi verkligen att Maria Montazami med familj tar sig hem till Kalifornien och får vila upp sig efter denna otursdrabbade resa!

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Maja Suslin, TT/Eero Hannukainen

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…