LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Maria Montazami om bråken med maken Kameran: ”Packat väskan”

06 jul, 2023 
Johanna Talamo
Maria Montazami, Kamaren Montazami
Maria Montazami och maken Kameran har varit ett par i 36 år.
Trots ett starkt band till varandra så har äktenskapet inte alltid varit en dans på rosor – nu berättar hon om bråken och hur de lyckats hålla ihop.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här bryter Maria Montazami ihop: ”Vem är jag”Brand logo
Här bryter Maria Montazami ihop: ”Vem är jag”

Den älskvärda tv-profilen Maria Montazami blev känd efter sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar där hon tillsammans med de andra fruarna delade med sig av sitt extravaganta vardagsliv. I den populära realityserien fick vi möta Maria Montazami, hennes barn Sara, Nicholas, Hanna och Emma men även maken Kameran som hon varit gift med sedan 1990.

Makarna träffades och blev kära i varandra då Maria arbetade som servitris på en restaurang som Kameran var chef på. I en intervju med Aftonbladet har hon tidigare uttryckt hur mycket Kameran betyder för henne.

– Han betyder allt och har också lärt mig väldigt mycket. Kamran är smart, han skryter aldrig, har inga juveler på sig och är så jäkla enkel och glad. Däremot är han en arbetsnarkoman och jag tycker han borde chilla lite mer och njuta av allt han har, sade hon då.

Maria Montazami om den största krisen i äktenskapet

Maria har tidigare berättat om kriserna i äktenskapet med Kameran. Under hennes medverkan i Let's dance 2013 så uppstod det konflikter mellan paret och hollywoodfrun har beskrivit det som deras tuffaste period.

Annons

Konflikterna berodde på att Kameran var svartsjuk på Marias danspartner Kristjan Lootus och hon har även sagt att 11 veckor, tiden hon var med i programmet, var alldeles för länge för att vara borta hemifrån.

Efter att ha medverkat i podcasten Bathinas skilda möten, berättar Maria nu om hur det såg ut efter att hon kom hem efter Let's Dance.

– Allt det var ganska psykiskt jobbigt och efter jag kom hem så fick vi sakta men säkert bearbeta tillbaka allt. Det var inte så att han gick runt och var sur eller så men det var obekvämt för honom just under den perioden, sade hon och fortsatte.

– Jag är inte någon sån som ältar om det gamla, men det var jätte, jättejobbigt. Jag ångrar dock absolut inte att jag ställde upp i Let's Dance, det var jätteroligt.

Maria Montazami om bråken med Kameran

Medverkan i Let's Dance har Maria beskrivit som den största krisen i parets äktenskap men det har givetvis uppstått fler konflikter under deras 36 år som gifta.

Annons

I Bathinas skilda möten berättar Maria om den första men sista gången som hon valde att packa väskan och lämna hemmet.

– Jag tror att jag packat väskan och bett honom dra åt skogen en gång. Då hyrde jag en bil, packade ner mina grejer, Sara var ett år och jag stack.. Men kom tillbaka dagen efter och fick packa upp allting. Då tänkte jag ”det där gör jag aldrig igen”, sade hon och fnissade.

Maria Montazami berättar även om anledningen till varför det vanligtvis uppstår gräl mellan makarna och beskriver att det ofta handlar om fjantiga bråk.

– Oftast bråkar vi om att jag inte lyssnar på honom. Han kan stå i duschen och kackla om någonting och jag bara går iväg utan att svara. Det driver honom till vansinne, sade hon.

Maria Montazami uttrycker att hon själv undrar hur det kommer sig att hon och Kameran lyckats hålla ihop under så pass många år. Men hon förklarar att en stor del av äktenskapets framgång beror på att det alltid har väldigt roligt tillsammans.

– Jag och Kamran har väldigt roligt tillsammans. Den dagen vi gjorde ”pinky promise” att vi aldrig skulle skilja oss så var det så att det skulle vara vi för alltid. Är det då något som kommer upp, någonting som känns fel, då får vi lösa det på något sätt, sade hon.

FOTO: TV4, SVEN LINDWALL / XP / TT

Annons