LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Maria Lundqvist om 21 år yngre kärleken Kristoffer: ”Svartsjuk”

11 jan, 2024 
Maria Lundqvist
Maria Lundqvist och kärleken Kristoffer Hellström har varit tillsammans i 15 år.
Men ibland kan den stora åldersskillnaden komma i vägen.
– Jag blir både svartsjuk och rörd, säger Maria i en podcast.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför har Maria Lundqvist tackat nej till Let's dance: ”Så rädd”Brand logo
Därför har Maria Lundqvist tackat nej till Let's dance: ”Så rädd”

Skådespelerskan Maria Lundqvist, 60, har har medverkat i flera stora filmer och har en framgångsrik karriär bakom sig. Privat lever skådespelerskan ihop med kärleken Kristoffer Hellström, 39.

De två har varit ett par i närmare 15 år, sedan 2010, och än sprudlar kärleken. I podden Nemo möter en vän berättar Maria om hur hon ser på åldersskillnaden.

Maria Lundqvist om ålderskillnaden med pojkvännen: ”Blir både svartsjuk och rörd”

För det är ju nämligen så att det skiljer sig 21 år mellan parterna, och det är inte alltid helt bekymmersfritt.

– När man lever i en kärleksrelation med en som är så mycket yngre eller så mycket äldre så blir det så oerhört smärtsamt att jag ska dö, om allt går naturligt, före honom och sen ska han ha ett helt liv efter mig, jag blir både svartsjuk och rörd.

Annons

När paret först blev tillsammans riktades det många blickar till deras ålder. I en intervju med Aftonbladet har Maria tidigare fått frågan om det har varit skönt att motbevisa alla som sa något om det.

– Ja, men bryter man normer med ålder, antal barn eller vilket kön man väljer så kan man antingen bli ledsen av skeptikerna eller känna att man har lyckats med att ha breddat gränserna i hur saker och ting får vara och se ut.

Kärlekslyckan med unga pojkvännen: ”Där kan vi gå vilse ibland”

Men trots allt annat har paret det bättre än någonsin. I samma intervju berättade Maria om hur det är att jobba ihop med varandra.

– Jag är så tacksam för vår kärlek. Vi lever ett väldigt kreativt liv tillsammans och det skulle kännas konstigt att gå in i en produktion utan Kristoffer vid min sida, sa hon då och fortsate:

– Vårt arbete är mycket lust och en livsstil. Men ibland får vi påminna oss själva om att sluta jobba och pussas lite istället. Just där kan vi gå vilse ibland.

FOTO: TV4Play / Karin Törnblom/TT

Annons