LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Maria Lundqvists stora lycka med 21 år yngre pojkvännen Kristoffer

15 okt, 2023 
maria och kristoffer
Maria Lundqvist är kär – och tacksam.
Det är i en ny intervju som hon talar ut om relationen till pojkvännen Kristoffer.
– Men ibland får vi påminna oss själva om att sluta jobba och pussas lite istället.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Johan Jureskogs heta test med Hänt reporter: ”Äckligt”Brand logo
Johan Jureskogs heta test med Hänt reporter: ”Äckligt”

Skådespelerskan Maria Lundqvist, 60, har medverkat i flera stora filmer. Nyligen stod det klart att Marias föreställning Om att våga flyga även ska visas på 600 biografer i landet.

Till Aftonbladet berättar hon:

– Den här föreställningen är ett hjärtebarn och att nu få visa den på bio är en dröm. ”Om att våga flyga” handlar om det jag har erfarit som kvinna, mamma, farmor, vän och syster och som har skapat förutsättningar att just våga flyga. Men jag är också tydlig med att det inte är farligt att kraschlanda emellanåt. Jag pratar om symboliken att varje början förutsätter att något har tagit slut och att varje slut bereder plats för något nytt att börja. Det gäller att fortsätta vara nyfiken och våga fast det ibland är tungt.

Kärlekslyckan med unga pojkvännen: ”Där kan vi gå vilse ibland”

Privat lever Maria med kärleken Kristoffer Hellström, 39. De har varit ett par i drygt 15 år. Pojkvännen medverkar i Marias senaste föreställning och till tidningen förklarar skådespelerskan att de kan bli lite väl mycket jobb ibland.

Annons

– Jag är så tacksam för vår kärlek. Vi lever ett väldigt kreativt liv tillsammans och det skulle kännas konstigt att gå in i en produktion utan Kristoffer vid min sida. Vårt arbete är mycket lust och en livsstil. Men ibland får vi påminna oss själva om att sluta jobba och pussas lite istället. Just där kan vi gå vilse ibland.

När paret blev tillsammans riktades många blickar till deras ålder – då det skiljer 21 år. När Maria nu får frågan om det har varit skönt att motbevisa alla som sa något om det, säger hon:

– Ja, men bryter man normer med ålder, antal barn eller vilket kön man väljer så kan man antingen bli ledsen av skeptikerna eller känna att man har lyckats med att ha breddat gränserna i hur saker och ting får vara och se ut.

Annons