ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Maria Lundqvist om fästmannen Kristoffers relation till sonen Anton

26 sep, 2023 
Maria Lundqvist, Kristoffer och Anton
Maria Lundqvist och kärleken Kristoffer Hellström är aktuella med bioversionen av Om att våga flyga.
I en intervju med Hänt berättar nu paret om hur det är att jobba tillsammans samt hur Kristoffer och Marias son Antons relation ser ut.
– Jag jobbade med Anton för ett år sedan på scen, säger Kristoffer till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Maria Lundqvist avslöjar sanningen bakom Sally – inspirerad av släktingenBrand logo
Maria Lundqvist avslöjar sanningen bakom Sally – inspirerad av släktingen

Maria Lundqvist, 59, har gjort succé på scenen med den hyllade teaterföreställningen Om att våga flyga. Nu kommer glädjande nyheter då föreställningen kommer att sändas på bio.

I Om att våga flyga arbetar Maria med kärleken Kristoffer Hellström, 39, han står nämligen för sången i showen. Maria och Kristoffer har varit ett par i hela 14 års tid och är sedan 2017 förlovade. När Hänt träffar paret berättar de om hur det är att jobba tillsammans.

– Det är kul att jobba ihop, säger Maria.

– Vi har hittat ett sätt att arbeta på som funkar väldigt bra. Man lär känna varandra även i den rollen, som par, vi kompletterar varandra väldigt bra. Vi driver lite olika grejer, tillägger Kristoffer.

Maria Lundqvist om att arbeta med sin son och fästman

Maria har på senaste även arbetat med sonen Anton Lundqvist, 34, senast såg vi de båda i julkalendern 2022. När mamman och sonen syns ihop i nästa produktion återstår att se.

Annons

– Det finns ingen plan på det. Det är oftast inte man själv som bestämmer det. Vi gjorde ju julkalendern ihop nu senast och hade några dagar ihop vilket var ljuvligt kul men inget som är planerat. Anton är en suverän skådespelare och jobbar med egna projekt, han har nu avslutat Peter Pan går åt helvete och nu filmar Morden i Sandhamn för fullt, säger Maria.

Hur är det att jobba med sitt barn och kärleken?

– Jag jobbar inte med mitt barn, utan jag jobbar med en förbannat bra skådespelare. Och det är samma här (reds anm. Kristoffer), när vi är på scenen så tänker inte jag på att du är min käraste, när vi är på scenen så jobbar vi utifrån de sceniska förutsättningarna, den pjäsen eller de replikerna som vi har, den musiken, sången eller texten.

– Men sen kan jag vara glad att få jobba med Anton eller Kristoffer för man har ju oftast, eller iallafall vi tre, det är inte säkert man har det till alla i sin familj men vi har bra kommunikation så när jag möter Anton på scenen, eller vi har bara filmat ihop men då känner jag hans energi i mig själv. För vi är lite lika och då kan jag bli väldigt full av lust och känna att jag får ingångar till honom. I filmvärlden kanske man träffar sin kollega och aldrig har setts förut.

Kristoffer Hellström om relationen till Maria Lundqvists son Anton Lundqvist

Även Anton och Kristoffer har en fin relation, de båda skådespelarna har mötts på scenen.

– Jättebra relation, vi har känt varandra länge nu, säger Kristoffer om relationen till Marias son.

– Du jobbade med Anton innan jag jobbade med Anton, säger Maria.

– Jag jobbade med Anton för ett år sedan på scen. Vi har jättekul, det är jättefint och lika fantastisk som du är så har du fantastiska barn också. Det är jättefint och vi har jättefin sammanhållning och jättekul ihop, tillägger Kristoffer.

FOTO: TT

Annons