TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Maria Forsbloms stora familjelycka – nya bilderna visar glädjen

29 jun, 2022 
https://image.hant.se/image-8444591?imageId=8444591&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Hovryd
Maria Forsblom
Maria Forsblom är en av de folkkära programledarna i Nyhetsmorgon. Nu visar TV4-profilen upp den stora familjelyckan.
Läs här!
Annons
Maria Forsblom avslöjande om sommarplanerna: "Inte fått pass"Brand logo
Maria Forsblom avslöjande om sommarplanerna: "Inte fått pass"

Nyhetsmorgon är en stor favorit hos svenska folket och det är många som börjar sin morgon med att följa programmet och allt vad de bjuder på.

En som har varit en del av programmet i många år är den folkkära Maria Forsblom, 35. Maria började på TV4 som praktikant redan i nian och har sedan 2013 lett Nyhetsmorgon tillsammans med bland annatJenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Martin Järborg och Soraya Lavasani.

Maria Forsblom om relation till kollegorna

För Hänt har Maria tidigare avslöjat den verkliga relationen till programledarkollegorna. Hon berättade då att de inte umgås så mycket utanför jobbet i och med att alla har olika jobbscheman.

– Det är mest Sofia Geite som jag träffar, och Soraya och Martin en del. Men vi går så tokigt precis omlott varandra. Om jag jobbar så är han ledig och när jag är ledig så jobbar han, sa Maria då och fortsatte:

– Och sen har ju de flesta småbarn, så det finns inte så mycket tid. Det är svårt, men bara att man har så goda vänner på jobbet är så skönt!

Maria lever idag tillsammans med sin sambo Emil Hägglöf och deras barn Matheo och Milian.

TV4-profilen visar upp den stora familjelyckan

Under tisdagen spelade svenska damfotbollslandslaget mot Brasilien på Friends Arena i Stockholm, framför rekordpublik. Och i folkhavet fanns bland annat Maria med sönerna.

På Instagram skrev Maria om glädjen över att få dela den upplevelsen med sina söner.

”Första gången pojkarna går på fotboll - och vilken match! De fick se förebilder, 3 gulblåa mål och en rekordstor publik.Tack för att ni ger vuxna som barn så fina upplevelser och minnen!”, skrev hon under ett bildspel från kvällen.

FOTO: TV4

Annons