LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Nyhetsmorgon-profilen Maria Forsbloms stora familjelycka

03 sep, 2020 
Maria Forsblom och sambon Emil
Den populära TV4-profilen Maria Forsblom är tillbaka i Nyhetsmorgon efter ett långt sommaruppehåll.
Nu avslöjar hon att familjen står inför en stor förändring.
– Längtar, skriver Maria på Instagram.
Annons
Allt om Maria ForsblomBrand logo
Allt om Maria Forsblom

Maria Forsblom, 33, är en av de programledare som många börjar sin morgon med. Sedan en längre tid tillbaka syns hon nämligen i TV4:s populära morgonprogram Nyhetsmorgon.

Efter att ha tagit ut en långsemester på sex och en halv vecka är nu Maria återigen tillbaka i tv-rutan. Sommaren har hon spenderat tillsammans med sin sambo Emil Hägglöf och barnen Matheo och Milian. På sociala medier har följarna kunnat ta del av uppdateringar från semestern. Familjen har tillsammans gjort allt från att åka båt till att plocka bär. En sak som är säker är iallafall att de har njutit fullt ut av den svenska sommaren.

Tillbaka i tv-rutan efter uppehållet

Men nu är det tillbaka till rutiner och arbete. Maria som trivs bra med sitt arbete har tidigare öppnat upp om en tid som inte gjorde henne allt för gott. Det var när Maria arbetade som nöjesreporter på kanalen som det plötsligt blev för mycket.

– Det var nog den mest intensiva jobbperioden jag haft. Detta var samtidigt som jag var nyexaminerad. Vi hade sändningar måndag-fredag. Jag var programledare, reporter, redaktör och researcher. Man skulle hinna med att göra så mycket, har hon tidigare sagt till Aftonbladet.

Annons

Inför återkomsten till arbetet delade Maria med sig av sin glädje i ett inlägg på Instagram. Där förklarade hon lyckan över att återigen vara igång med sändningarna tillsammans med programledarkollegan Marin Järborg.

Stora bebislyckan: ”Älskade barn”

Maria och sambon Emil har idag två barn men nu visar det sig vara fler barn på ingång i familjen. Maria ska nämligen bli moster, vilket även det är något som hon delat med sig av i ett inlägg på Instagram. På en bild syns Maria pussa på den stora gravidmagen som tillhör hennes syster.
Älskade barn. Du är färdigbakad sen en vecka tillbaka. Moster längtar!”, skriver Maria till bilden.

Maria själv har dock inga planer på att bli gravid igen. I en intervju med Hänt i somras berättade hon nämligen att familjen kändes komplett, precis så som den ser ut nu.

– Jag tror att vi sätter punkt här för barnaskapandet. Vi är jättenöjda. Vi är så otroligt lyckliga och känner oss så privilegierade att vi har två barn som inte bara vi älskar, utan de älskar även varandra också. De går så bra ihop. Att föra in en tredje part i det här kan vara lite vanskligt, så vi håller nog kvar vid den här konstellationen tror jag, sa då Maria till Hänt.

Maria Forsblom med familj
Foto: Karin Törnblom/TT

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT

Annons