Maria Forsbloms förvandling hyllas av TV4-tittarna

Maria Forsblom
Varje vecka får TV4-tittarna se Maria Forsblom i Nyhetsmorgon.
Nu visar hon upp sin senaste utseendeförvandling – och följarna hyllar programledarens nya look.
– Wow så snygg!!, skriver en person.
Annons

TV4-profilen Maria Forsblom, 33, har börjat synas allt mer i rutan de senaste åren. Numera får tittarna se henne som programledare för Nyhetsmorgon flera dagar i veckan och Maria har minst sagt varit en klippa i stormen när hennes kollegor har behövt uppbackning.

Annons

När Jenny Alversjö, 45, drabbades av en hjärnblödning i höstas ersattes hon av ingen mindre än Maria. Maria fick då för första gången styra skutan tillsammans med Nyhetsmorgon-veteranen Steffo Törnquist, 63, vilket Maria verkade tycka var väldigt roligt.

Annons

– Han är väldigt spontan. Man har en plan och sen så ryker den ofta all världens väg men med hans rutin så vet man att det kommer att landa bra, sa Maria när Hänt träffade henne på galan ”Årets nätängel”.

Så ersätts Soraya i Nyhetsmorgon

Förra veckan gick Soraya Lavasani, 38, på mammaledighet och kommer därmed inte att synas i Nyhetsmorgon på ett par månader. Återigen är det Maria Forsblom som hoppar in som ersättare och tillsammans med Martin Järborg, 40, kommer hon att programleda morgonshowen varje måndag till onsdag.

Annons

Den nya duon verkar dock inte riktigt ha gått hem hos samtliga tittare. Efter onsdagens sändning möttes de av kritik i TV4:s sociala medier-kanaler.

Kan ni låta gästerna prata till punkt innan ni ställer nästa frågan? Imorse var det kaos”, skrev en person i en kommentar och fick medhåll:

Idag avbryter dom allt och alla, så dåligt”.

Maria Forsbloms nya förvandling

Maria har hunnit göra mer än att bara jobba den här veckan, hon har också varit hos frisörbesök. I ett nytt inlägg på Instagram visar hon nu upp förvandlingen för sina följare.

TV4-programledaren har fräschat till sina toppar och det verkar som att hon även har valt en lite mörkare nyans på håret den här gången. I kommentarsfältet är det tydligt att följarna tycker att den nya looken passar Maria Forsblom väl.

”Wow så snygg!!”, skriver en person i en kommentar.

”Så superfiiint!”, hälsar en annan.

FOTO: TV4, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…