ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Maria Forsblom försvinner från Nyhetsmorgon – då gör hon sitt sista pass

13 dec, 2022 
Maria Forsblom
Maria Forsblom var tillbaka på Nyhetsmorgon i veckan.
Men nu kommer hon med ett dystert besked.
– Jag gör faktiskt mitt sista pass.. säger Maria till Hänt.
Annons
Soraya Lavasani om festligheterna inför julaftonBrand logo
Soraya Lavasani om festligheterna inför julafton

Nyhetsmorgon-profilen Maria Forsblom, 36, har lyst med sin frånvaro under en tid med anledning att hon varit ute på resande fot i andra jobbsammanhang.

Under veckan dök hon dock upp i rutan igen – men för tittarna som saknat henne kommer nu ännu ett dystert besked. Maria är nämligen bara tillbaka i ett par sändningar innan hon försvinner igen.

För Hänt berättar hon nu att hon gör sitt sista pass på ett bra tag under torsdagen.

– Jag är jättemycket ledig, det känns lite konstigt men jag gör faktiskt mitt sista pass för året på torsdag, säger Maria till Hänt och fortsätter:

– Men nu har jag ju varit borta. När jag körde första passet igår så var det som att jag längtat efter kollegorna och sändningarna så det känns lite konstigt faktiskt att checka ut redan på torsdag. Det känns som att jag har mer att ge, men man får väl ladda inför nästa år.

Annons

Därför försvinner Maria från rutan – nu berättar hon

Anledningen till den kommande frånvaron är att hon tagit extra ledigt för att få vara ledig med familjen över jul och nyår.

– Jag har tagit extra ledigt faktiskt över både jul och nyår, man får passa på när man kan vara ledig och barnen är lediga från skolan. Så då blir det en lugn jul, berättar Maria.

Hela familjen tar sitt pick och pack och åker norrut för att fira jul hos sambos Emil Högglöfs föräldrar med förhoppningen om en lugnt och vitt julfirande.

– För vi åker upp till Emils föräldrar över jul och sen fyller min äldsta son år.

Då kommer Maria Forsblom tillbaka till Nyhetsmorgon

Under den senaste tiden har Maria publicerat bilder från utlandet – både från varmare breddgrader och från Alperna. Nu berättar Maria för Hänt att det är ett jobbuppdrag som hon varit ute på – men vad det är får hon ännu inte berätta.

Annons

– Det är jobbresor. Och jättespännande saker som jag inte fått klartecken att berätta om, men det är jätteinspirerande saker. Det är givande att få bryta av vardagen med något helt annat. Det är ju mycket energi både till Nyhetsmorgon och privatlivet. Att man får komma iväg till andra miljöer och andra kulturer och få nya intryck, berättar Maria för Hänt.

Först den andra veckan i januari när skolorna har börjat igen kan tittaren förvänta sig Maria på Nyhetsmorgon.

– Jag jobbar med Nyhetsmorgon först andra veckan i januari, typ 12:e januari när skolorna börjar. Så det blir ju 3,5 vecka borta.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons