Maria Forsblom bryter tystnaden efter sorgebeskedet på TV4

Maria Forsblom syns ofta i tv-rutan.
Efter ett nytt besked från TV4 är nu framtiden för henne och kollegorna oviss.
Nu bryter hon tystnaden om det hela.

Maria Forsblom började som reporter men övergick sedan till att bli en av programledarna i TV4:s Nyhetsmorgon. Idag är hon en riktig tittarfavorit och leder programmet hela tre gånger i veckan tillsammans med kollegan Martin Järborg.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Maria Forsbloms relation med Martin Järborg

Duon har mötts av både ris och ros. Vissa menar nämligen att det kan bli lite väl glatt och flamsigt i studion när Maria och Martin leder skutan. Medan andra bara anser det härligt med deras sprudlande energier.

Att duon trivs bra ihop står iallafall inga tvivel om. Maria har tidigare berättat för Hänt plus om sin och Martins relation. Det var när hon fick frågan kring att de ser ut att ha kul ihop som Maria berättade mer om sig och Martin.

LÄS MER: Jenny Alversjös chock efter Sarah Dawn Finers avslöjande om graviditeten

– Det har vi. Det är mest tack vare honom eftersom han är den roliga av oss två, tycker jag. Han är helt fantastisk och jag är så glad att jag får jobba med honom. Nu har vi jobbat ihop i tre månader och jag kan helt ärligt säga att det inte har gått en enda morgon utan att jag har skrattat innan klockan slagit 05.00, sa då Maria.

Maria Forsbloms ord om nedskärningarna på TV4

Under måndagen kom TV4 med ett riktigt tråkigt besked. Då intäkterna har gått ner med 1,3 miljarder på grund av tappade annonsintäkter under året som varit har man tvingats skära ner på folk. Pandemins hårda slag drabbar många, hela 100 tjänster kommer att behöva plockas bort.

”Vi vet inte mer än vad som står i media så jag kan tyvärr inte kommentera nedskärningarna”, skriver Maria i ett meddelande till Hänt.

Hänt har även sökt andra TV4-profiler men i nuläget verkar det ovisst vilka som berörs av nedskärningarna.

LÄS OCKSÅ: Gunilla Persson visar upp pappan efter alla år – nya bilden

LÄS OCKSÅ: Sarah Dawn Finer i tårar efter orden om okända diagnosen: ”Sorgligt”