TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Maria Forsblom om händelsen med barnen – utseendet skapar problem

16 dec, 2023 
Linn Seipel
maria forsblom med sin familj
Maria Forsblom talar ut som missen som ofta uppstår – när sönerna Milian och Matheo ser mamma på tv!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilernaBrand logo
Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilerna

En av TV4:s Nyhetsmorgons mest rutinerade programledare Maria Forsblom, 37, ser vi ofta i rutan. Sedan 2003 har hon jobbat på kanalen, då hon började som studiovärdinna.

TV4 har också valt att satsa på Maria Forsblom som programledare till andra program. Sist med underhållningsprogrammet Secret Song som dessvärre inte fick en säsong två. Nu är hon aktuell med nya programmet Drömkåkar utomlands, som kommer på kanalen i januari.

På det privata planet har hon sedan 14 år tillbaka sambon Emil Hägglöf, 39. De har också sönerna Milian, 8, och Matheo, 5, tillsammans.

Maria Forsblom om problemet med sönerna – när de ser henne på tv

När Hänt intervjuade Maria Forsblom och programledarkollegan Anders Pihlblad nyligen pratades det om hur deras respektive barn reagerat när de sett mamma eller pappa på tv. Då berättade Maria om ett återkommande problem hon har med barnen.

Annons

Sönerna, precis som väldigt många tittarna, blandar nämligen också ihop henne med kollegan Sofia Geite.

Har barnen sett dig på tv – och vad tycker de i sådant fall om det?

– Jo, men det har dem. Och de har även sett Sofia Geite och säger ”mamma!”. ”Nej det är inte mamma.”. Det hände senast för en månad sedan faktiskt, berättar Maria skrattandes och fortsätter:

– Nej men de fattar inte riktigt det här att andra kan se också. De tänker bara att jag är där för dem. Jag är där i deras tv. Så i början var det nog lite konstigt och de undrade varför kompisar visste vart jag jobbade eller sådär. Men det är som Anders säger, det är deras vardag, så de lär ju sig också mer vad det handlar om.

anders pihlblad och maria forsblom

Sofia Geite och Maria Forsblom om att ständigt förväxlas med varandra

Att denna förväxling fortfarande sker ofta tycker både Maria och Sofia Geite är märklig.

– I början så var man lite förvånad men blev glad att man blev jämförd med en så snygg tjej. Men nu blir jag mest förvånad att det fortfarande hänger i, säger Maria i intervjun med Hänt.

– Jag kan förstå det för vi har brunt hår och är i ungefär samma ålder. Men hon har blå ögon och jag har bruna. Och vi har helt olika dialekter, har Sofia Geite tidigare sagt på ämnet, i en intervju med Expressen.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Hänt/Elin Jonasson

Annons