ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Maria Forsbloms trista besked – programmet lägger ner helt

16 okt, 2023 
Maria Forsblom
Maria Forsblom var programledare för programmet Secret song.
Men nu avslöjar tv-profilen att ingen ny säsong väntar.
– Jag vet faktiskt inte varför det inte blev en säsong två, säger hon i en intervju med Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilernaBrand logo
Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilerna

Maria Forsblom, 37, började som reporter i Nyhetsmorgon. Allt efter fick hon hoppa in mer och mer som programledare och sedan några år tillbaka är hon nu en av de ordinarie programledarna som vi ser i rutan varje vecka.

Ett annat program som Maria lett på tv-kanalen är Secret song där kändisar blev överraskade med hälsningar av nära och kära.

Maria Forsbloms tråkiga besked för programmets framtid

Men nu meddelar Maria ett tråkigt besked, nämligen att det är över för Secret songs-framtid.

– Det blev bara en säsong där, tyvärr. Det var superroligt att jobba med. Vi kom in så sent i produktionerna så vi hör ju inte hur det pratas om det på TV4 högre upp med alla chefer och så. Så jag vet faktiskt inte varför det inte blev en säsong två men jag tänker att de har ju köpt in formatet så någonstans i huset finns det ju kvar så om det någon gång vill sig väl kanske det kommer tillbaka, säger Maria i en intervju till Hänt.

Annons

Maria Forsblom aktuell med nytt program – allt vi vet om inspelningarna

Även om TV4-programmet lagts ner kan Maria avslöja att hon däremot är aktuell med ett helt nytt program. Det är när Hänt frågar vad det är hon har spelat in på senaste som hon säger vad hon kan berätta om det nya formatet.

– Ingenting.. Åh det här är så läskigt för att man inte har pratat ihop sig med någon chef. Det är ett nytt program kan jag nog ändå säga för TV4 där vi får vara på plats på flera olika områden i världen och ta del av jätteroliga saker. Det är mestadels inom Europa, säger Maria.

Vilka har du haft med dig på inspelningen?

– Jättefina människor.

Marias kollega Anders Pihlblad, 55, flikar in att det är spännande saker på gång.

– Jag kan säga, som inte är inblandad alls i den här produktionen att det kommer bli så himla bra. Det kommer bli så så bra, och du är helt perfekt för det här, säger Anders och kollar på Maria.

– När man får möjligheten att göra något utöver Nyhetsmorgon så går man ju in med hjärta i det också så man vill ju att det ska bli så bra. Det känns bra i både hjärta och mage just nu, tillägger Maria.

Inom några veckor väntas Maria få avslöja vad det är hon arbetat med på senaste.

FOTO: TV4

Annons