Margaux Dietz vädjan efter förändringen med sonen Arnold

Margaux Dietz- Arnold
Margaux Dietz och ex-maken Jacob Liebermann valde i slutet av förra året att gå i sär.
För rättvisans skull delar de nu upp dagarna med två-åriga sonen Arnold, vilket gör vardagen något annorlunda än tidigare.
”Nu har det gått för långt här hemma.”, skriver Margaux i ett blogginlägg och vädjar om följarnas hjälp.
Annons

Influencern Margaux Dietz uppdaterar flitigt sina sociala medier om två-åriga sonen Arnolds utveckling. Redan från att han föddes har han varit ett ansikte som följarna kunnat ta del av i sin mammas kanaler. Redan i tidig ålder lärde sig Arnold alfabetet, även veckodagarna och engelska uttryck är kunskaper som Margaux stolt visat upp från sonen under de senaste månaderna. Detta har i sin tur lett till att följarna undrat hur Margaux lyckats fånga Arnolds intresse till lärande i så tidig ålder.

Annons

Ni är många som frågar om hur vi lär honom allt och sanningen är att vi övar extremt mycket, men så är han helt besatt. Varje ledig sekund rabblar han alfabetet på svenska och engelska. Innan han somnar ligger han i sängen och övar på ord”, skrev hon tidigare i ett blogginlägg.

Annons

Piken mot ex-maken

Nu visar det sig dock att bokstavsintresset bytts ut mot något helt annat. I ett blogginlägg berättar Margaux om vad Arnold under den senaste tiden fascineras av – vilket nämligen är bajs. Det nyfunna intresset är inget som Margaux gläds allt för mycket åt, istället menar hon att det är ex-maken Jacob Liebermanns förtjänst.

”På tal om att vara ”kreativ” så har Arnold på grund av Jacob hamnat i bajsåldern redan. Allt och alla är bajskorvar… Igår kom han hem med nya två teckningar….. Den ena döpt till ”en blä bajskorv” och den andra ”en stor bajskorv”, skriver hon i blogginlägget.

Vädja till följarna

Efter en turbulent höst valde Margaux och Jacob att gå i sär i slutet av förra året. Sedan dess har de försökt göra allt för att hålla relationen sinsemellan god, detta för sonen Arnolds skull. Vad Margaux menar med att Jacob är anledningen till att sonen anammat bajsåldern är oklart men en sak är säker – Margaux gillar det inte. I inlägget ber hon nu läsarna om hjälp för att få ur sonen ur sitt nyfunna intresse.

Annons

”Finns det någon annan som är i samma sits? För nu har det gått för långt här hemma”, skriver hon.

FOTO: TT/Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…