Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Margaux Dietz stora stöd från andra mammor: ”Riktig förebild”

19 maj, 2018 
AvAgnethe Alm
Att vara borta mycket från sina barn väcker ofta starka känslor hos andra föräldrar. Men vinden verkar ha vänt – åtminstone för Let's dance-deltagaren Margaux Dietz.
Annons

Youtube-stjärnan och influencern Margaux Dietz, 27, var den som fick lämna i fredagens kvartsfinal av TV4:s succéprogram Let’s dance. I tio veckor har hon lagt otaliga timmar i danssalen för att slipa på sina dansnummer. Vilket såklart har tagit tid från sambon Jacob Liebermann, 33, och ettårige sonen Arnold.

– Jag missar oftast timmarna på kvällen. Det är tråkigt att inte kunna hämta och lämna honom på förskolan, säger Margaux till Hänt.

Att vara borta mycket från sitt barn har tidigare varit ett hett ämne som upprör många, särskilt föräldrar. Bland annat blev Jessica Almenäs, 42, hårt kritiserad för att hon lämnade barnen hemma medan hon bevakade OS 2018 i Sydkorea. Då blev Jessica Almenäs kallad för ”Sveriges sämsta mamma” och anklagades för att vara självisk och oansvarig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men Margaux Dietz har inte märkt av någon kritik eller känt irritation från sina följare eller fans. Snarare tvärtom.

Annons

– Jag tycker faktiskt att de är väldigt stöttande alla mammor. Jag tror att de tycker det är härligt att jag visar att det är okej och att inte mamman behöver göra allt. Så det är bara positivt faktiskt, säger Margaux.

– Jag tror inte att jag har fått en enda elak kommentar om det, sjukt nog. Jag vet att det är jättemånga som får mycket kritik för det, men jag tror att de unnar mig det och tycker det är härligt. De ser mig väl som en kompis som det går bra för.

På Margaux Youtube-kanal möts hon av en massa positiva kommentarer om hennes roll som mamma:

”Du tar så himla bra hand om Arnold, jag lovar att han är så glad att han har dig som mamma”, skriver en person.

“Jag ville bara säga att du är en riktig förebild för mig, och så många andra också såklart”, skriver en annan.

“Margaux du är världens bästa mamma”, kommenterar en tredje.

Till vardags lever Margaux Dietz sitt liv i Stockholm tillsammans med sambon Jacob Liebermann och sonen Arnold, som nyligen fyllde 1 år.

FOTO: IBL

Annons