Hårda kritiken mot Jessica Almenäs inför OS: ”Otroligt oansvarigt”

Jessica Almenäs är en av dem som hårdbevakar OS 2018 i Sydkorea. Men bara dagar innan det sätter igång kritiserar hennes följare henne för att hon har lämnat barnen för jobbet.

Om bara dagar drar vinter-OS i Pyeongchang i Sydkorea igång. En av alla som hårdbevakar var som händer under perioden är programledaren Jessica Almenäs, 42, som nyligen gick från TV4 till Kanal 5. Nu har hon lämnat barnen och sambon Patrik Fahlgren, 32, hemma i Stockholm och är redan på plats i Sydkorea för att gör sig redo för snö, kyla, jobb och OS.

Trots att hon har allt på banan så finns det andra som sätter sig emot henne. Hon fick sonen Sam i somras förra året, och hennes följare hävdar nu att hon är en dålig mamma som lämnar sina barn för att vara borta på jobb i veckor. På Instagram visar Jessica själv upp en kommentar som hon fått på sin blogg.

Jessica, du är Sveriges sämsta morsa. Du har precis dumpat dina tre barn och ska vara borta i en månad. Det är otroligt oansvarigt och själviskt av dig att göra detta. Dina barn behöver sin mamma och det är ditt jobb att ta hand om dina egna barn”, skriver personen och fortsätter:

Sam kommer inte att känna igen dig när du kommer tillbaka. Han kommer att dissa dig hårt. Han kommer alltid att hata dig för att du skadar honom på det här sättet. Och det förtjänar du!”.

Jessica själv svarar på den hårda kritiken:

Jag gissar att ”Sara” inte har skickat ett sånt här mail till alla småbarnspappor som är här i Sydkorea och jobbar? I jämställdhetens namn liksom. Tänker inte be om ursäkt för att jag har fått möjligheten att uppleva en mångårig dröm – att få jobba med ett OS. Kanske är det once in a lifetime”, skriver Jessica och fortsätter:

Men såhär är det, 2018, att vara kvinna och vilja ha både karriär och familj. Sorgligt ändå”.

Jessica Almenäs 

Jessica Almenäs har tre barn.

Tillsammans med pojkvännen Patrik Fahlgren har hon sonen Sam.

Jessica Almenäs träder röda mattan när TV-priset Kristallen ska delas ut, 

Jessica Almen med programledarkollegan Anna Brolin.

LÄS OCKSÅ: Jessica Almenäs om stora rädslan – så skyddar hon familjen

LÄS OCKSÅ: Jessica Almenäs rasar mot vaccinvägrarna: ”Så arg att jag kokar”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!