Margaux Dietz skräck efter upptäcken – plötsliga svullnaden i ansiktet

01 dec, 2020 
Margaux Dietz
Foto: Privat/TT
Margaux Dietz vaknade upp mitt i natten av starka smärtor.
Nu berättar hon om om oroskänslorna över att behöva söka akut vård.
”Min största skräck i livet”, skriver Margaux på sin blogg.
Annons
Margaux Dietz och Jacob Liebermann
Margaux Dietz och Jacob Liebermann

Margaux Dietz, 30, har under de senaste åren kommit att bli en av Sveriges främsta influencers. Idag har hon flera hundratusentals följare som ständigt tar del av vad hon har för sig. Margaux är aktiv båda på Instagram, Youtube och bloggen. Där får följarna hänga med i hennes och sonen Arnolds, 3, fartfyllda liv.

Margaux Dietz plötsliga blogg-paus

Under det gångna året har Margaux kärleksliv varit ett hett ämne. Detta efter att hon och tidigare fästmannen Jacob Liebermann gick skilda vägar. Efter uppbrottet har Margaux dejtat Emil Ingemarsson men även denna relation fick sig ett slut i oktober.

På Margaux blogg uppdaterar hon bland annat om sitt kärleksliv men det blir även en hel del andra tankar som hon delar med sig av. Nyligen ekade dock bloggen tomt på nya inlägg, anledningen till pausen kom plötsligt efter några dagar.

Annons

”Av många anledningar har jag inte orkat blogga den här veckan, det är så tråkigt att ni ska behöva lida på grund av andra, men nu är jag tillbaka, STARKARE än innan”, skrev då Margaux Dietz.

Margaux Dietz starka smärtor efter upptäckten

Sedan dess är hon i full gång med att uppdatera med inägg igen. I det senast publicerade inlägget avslöjade Margaux den kamp hon just nu går igenom. Häromnatten vaknade hon nämligen upp av en mindre trevlig överraskning.

”Veckan började inte riktigt som den skulle. Eller allt var på topp tills det att jag i natt insåg att min visdomsdstand som man bara kunnat skymta lite, lite, lite var på väg upp med full fart. Jag har känt av det lite in några dagar men i natt blev det kaos”, skriver Margaux och fortsätter:

”Den verkar inte så glad för den har gjort så att kinden är som en boll och så dunkar det i hela huvudet. Nu ligger jag i sängen och väntar in en soppa och har fått boka av dagens jobb. Min största skräck i livet är ju tandläkaren så jag så vi får väl se hur det här slutar, men jag har i alla fall insett att jag måste dit idag. Så nu inväntar jag en tid så att jag kan få tillbaka min ansiktsform, haha.”

Annons
Annons