Margaux Dietz plötsliga beslut efter uppbrottet

Margaux Dietz och Jacob Liebermann
Efter att Margaux Dietz och Jacob Liebermann gått skilda vägar behöll Margaux den tidigare gemensamma bostaden.
Några månader sedan separationen har hon nu plötsligen beslutat sig för att göra en förändring i hemmet.
”Det är verkligen på tiden”, skriver Margaux i ett blogginlägg.
Annons

Under hösten 2018 la Margaux Dietz och Jacob Liebermann plötsligen ut sin vindsvåning i Vasastan i Stockholm till försäljning. Bara några månader senare meddelade influencern att paret hade köpt en ny, större lägenhet som de kom att totalrenovera.

Annons

– Den är mycket, mycket, mycket större än den lägenheten vi har idag. Den är lite längre ut ifrån innerstaden. Alltså den är typ praktiskt byggd för en familj, den är liksom inte någon sådan här vindsvåning som vi bor i nu, som är såhär sjukt cool utan vi har köpt yta, sa Margaux i en vlogg på Youtube och fortsatte:

–Vi ville ha en så stor lägenhet som möjligt för pengarna och så att vi får plats med många barn och gäster och släkt typ. Det är 100 vuxenpoäng på den här lägenheten.

”Känns bara tomt och tråkigt”

Annons

Tillsammans med sonen Arnold, 2, flyttade de under hösten 2019 in i den 119 kvadrat stora lägenheten som ligger innanför tullarna. Men det dröjde inte länge innan paret bestämde sig för att skiljas. Trots flera försök till att få relationen att fungera hade de nu kommit till en gräns där de istället bestämt sig för att låta relationen övergå till en vänskap.

Sedan dess har paret flitigt setts umgås på sociala medier tillsammans med Arnold. När det väl var dags att ändra boendesituationen bestämde sig Margaux Dietz för att bo kvar i lägenheten, något som gav henne blandade känslor.

– Jag borde väl egentligen vara jätteglad över att allting är fixat nu och nu är lägenheten min och Jacob ska flytta. Men det känns bara tomt och tråkigt, sa hon i en Youtube-video tidigare i år.

Stora steget i hemmet

Nu har Margaux bott ensam i lägenheten under en längre tid och bestämt sig för att det är dags för en förändring. I ett blogginlägg berättar hon att hon beslutat att skänka  mycket av Arnolds leksaker vidare, detta eftersom lägenheten aldrig rensats sedan hon och Jacob flyttade in.

Annons

”Idag är han ledig från förskolan och leker med mormor i sitt rum. De städar och sorterar alla hans leksaker, vi tänkte skänka bort det som han inte behöver längre och sen se om det ens är något kvar. Vi har inte rensat där sedan vi flyttade för ett år sedan så det är verkligen på tiden. Han är eld och lågor därinne, det är nog väldigt tillfredsställande för hans ordentliga sida.”, skriver Margaux Dietz i blogginlägget.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…