Margaux Dietz oväntade drag efter separationen från Jacob

Margaux Dietz

Margaux Dietz har ett par tunga månader bakom sig.
Nu tar Youtube-profilen nya tag och berättar om sitt senaste projekt.
– Det ska bli helt sjukt kul, skriver hon på sin blogg.

Det var i höstas som som Margaux Dietz, 29, avslöjade att hon och Jacob Liebermann, 34, bestämt sig för att gå skilda vägar – endast ett par månader efter deras bröllop. Sedan dess har Jacob flyttat ut och numera har de delad vårdnad om sonen Arnold, 3.

Efter separationen försökte Margaux och Jacob att umgås som vänner och fortsatte även jobba ihop. Upplägget fungerade bra till en början men med tiden insåg de båda att det var ohållbart. Jacob avslutade därför sin anställning på Margaux Dietz AB och idag ses de allt mer sällan.

– Vi tog beslutet att fokusera på vårt privatliv och att inte prata för mycket om jobb för att det ska funka så bra som möjligt med Arnold och så, har Margaux sagt till Hänt.

Stora sorgen efter händelsen

I början av juni kom nästa bakslag för Margaux Dietz. I ett inlägg på Instagram avslöjade hon att familjens hus i Sydafrika hade brunnit ner till grunden.

”Bara glad över att ingen var där imorse när det började brinna men känns så trist”, skrev hon intill ett videoklipp på huset.

Familjehuset betydde väldigt mycket för Margaux och hon har besökt det många gånger genom åren. Senast i januari reste hon till Sydafrika tillsammans med ett par kompisar och sonen Arnold.

Margaux Dietz oväntade drag

Efter en tid av flera tuffa händelser har Margaux nu fått någonting spännande och kul att se fram emot. I veckan har hon nämligen flugit ett stridsflygplan, närmare bestämt en JAS. I ett inlägg på sin blogg berättar hon om känslorna inför detta.

”Det ska bli helt sjukt kul, men börjar bli liiiiite nervös, haha. Imorse kollade jag på några Youtubeklipp och det är verkligen ingen lek”, skriver Margaux.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Trots nerverna vågade Margaux sätta sig i planer och det råder ingen tvekan om att det var rätt beslut för henne.

”Haft den bästa jobbdagen på länge”, skriver Margaux Dietz i ett inlägg på Instagram.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT