Margaux Dietz om lyckan – vändningen efter uppbrottet från Jacob

Margaux Dietz
Margaux Dietz och Jacob Liebermanns relation ser ut att ha förändrats efter att ex-makarna brutit på jobbfronten och flyttat isär.
Nu delar Margaux dessutom med sig av en vass pik gällande sitt livs stora uppsving – efter uppbrottet med Jacob.
Annons

Margaux Dietz, 29, och Jacob Liebermann, 34, gick skilda vägar vid årskiftet – detta bara månader efter sitt bröllop. Under den närmsta tiden efter uppbrottet sågs ex-makarna umgås flitigt tillsammans med den gemensamma sonen Arnold, 3.

Plötsliga splittringen i relationen

Till en början fortsatte de att arbeta tillsammans då Jacob var anställd i Margaux företag. Men detta kom att bli en större utmaning än väntat, vilket är något som Jacob tidigare berättat om i podcasten Bathina – en podcast.

Annons

– Trots separationen var det ändå så att vi sågs ett par dagar i veckan och skulle då jobba lite tillsammans och sen skulle vi vara föräldrar. Allting blev bara en soppa, sa Jacob i podden.

Annons

Därför avslutades Jacobs tjänst hos Margaux och exen fokuserade istället på sina roller som föräldrar.

– Jacob var anställd i Margaux Dietz AB också, alltså mitt ex, men vi tog beslutet där för två månader sedan att fokusera på vårt privatliv och att inte prata för mycket om jobb för att det ska funka så bra som möjligt med Arnold och så, har Margaux tidigare sagt till Hänt.

”All negativ energi ”

Idag bor de i varsina lägenheter, arbetar på olika jobb och syns inte lika ofta umgås, baserat på deras uppdateringar på sociala medier. Margaux som flitigt uppdaterar om sitt liv publicerade dock nyligen ett blogginlägg som kan tolkas som en pik mot exet. Hon förklarar nämligen att hennes liv idag är bättre än på länge.

Jag känner mig verkligen på en så bra plats i livet just nu. Alla beslut som jag har tagit och all negativ energi som jag har fått ut ur mitt liv har gjort en enorm skillnad”, skriver Margaux i inlägget.

Annons

Om det är tilltagen med Jacob som Margaux syftar på går bara att gissa, men ex-paret har minst sagt haft ett turbulent halvår sedan uppbrottet, där många olika livsförändrande beslut fattats.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…