TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Margaux Dietz oro efter läkarbesöket – mystiska symptomen

16 okt, 2020 
Margaux Dietz
Margaux Dietz har låtit en läkare ta prover på henne. Nu delar hon med sig av sjukdomen som hon äntligen valt att gå och kolla upp.
”Det känns bra att jag tagit tag i det”, skriver hon.
Annons
Margaux Dietz om de mystiska symptomen: "tagit massa prover"Brand logo
Margaux Dietz om de mystiska symptomen: "tagit massa prover"

Den senaste tiden har varit turbulent för influencern Margaux Dietz, 30. Det har varit allt ifrån fartfyllda fester med vännen Ebba Busch, 33, och uppbrott från ex-pojkvännen Emil Ingemarsson, 26.

Margaux har sonen Arnold, 3, tillsammans med ex-fästmannen Jacob Liebermann, 35. Under förra året gifte de sig på Hesselby slott med ingen mindre än kristdemokraternas partiledare Ebba som vigselförrättare. Det blev ett omskrivet bröllop, som bara efter några månader tyvärr slutade i en separation. Det var i december förra året som ex-makarna valde att gå skilda vägar.

Relationen med Emil Ingemarsson

Efter uppbrottet ville Margaux vara singel ett tag framöver men den önskan kastades åt sidan när hon träffade kärleken i Emil Ingemarsson. Det dröjde ett bra tag förrän influencern faktiskt bekräftade relationen. Det var först i somras när Emil la upp en bild på Instagram där paret pussades på ett berg som Margaux kände sig manad att bekräfta förhållandet.

Annons

I en vlogg på Yotutube berättade hon då att de var ett par och hon verkade väldigt lycklig. Men deras kärlekssaga fick ett abrupt slut bara några månader efter avslöjandet.

Nyligen berättade Margaux i podden Margaux & Theo, som hon har tillsammans med storebrodern Theo Dietz, att hon blivit singel.

– Det känns ganska bra just nu. Eller okej det känns skit. Singel, vilket tragiskt ord, sa hon i det senaste podd-avsnittet.

Margaux Dietz om läkarbesöket

Nu fortsätter den tuffa tiden för influencern, då hon drabbats av hälsoproblem som hon nu tagit på allvar och gått för att kolla upp. Vad det är för symptom väljer Margaux dock att utelämna.

”Jag har varit hos läkare och har tagit en massa prover för att ta reda på om det är något allvarligt och hoppas på att få svar här i dagarna så jag kan slappna av lite, skriver hon nu på bloggen.

Hon tycker också att det är skönt att hon nu tagit tag i det och att alla borde gå på hälsokontroller med jämna mellanrum.

Hänt har sökt Margaux Dietz.

FOTO: Eva Tedesjö/DN/TT, Youtube

Annons