Margaux Dietz nya framtidsbesked efter separationen

Margaux Dietz nya besked
Nu berättar Margaux Dietz att hon haft tankar på att flytta utomlands.
Då stora delar av hennes släkt bor i Holland har hon en förkärlek till landet.
– Det känns mer och mer som hemma, skriver hon på sin blogg.
Annons

Det har varit ett minst sagt händelserikt år för influencern Margaux Dietz, 29. Både i arbetslivet och privatlivet. I början av 2019 var hon nyförlovad med Jacob Liebermann, 34, som hon hade friat till under en semester i Maldiverna i december 2018. Genast påbörjades bröllopsplanerna, samtidigt som paret bestämde sig för att sälja sin lägenhet och flytta till något större.

Annons

Paret gifte sig sedan i april förra året. Det blev ett storslaget och omtalat bröllop, där bland annat Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor var den som vigde paret. Men eftersom att hon inte är en registrerad vigselförrättare var vigseln inte giltig, något som uppmärksammades i media månader efter bröllopet.

Men trots att det inte ens gått ett år sedan paret lovade varandra evig kärlek så är det nu slut. Ett par månader efter vigseln avslöjade Margaux att hon och maken hade det väldigt tufft i relationen och att de valt att flytta isär i hopp om att återfå gnistan. Men trots tappra försök att få förhållandet att fungera fick kärlekssagan ett slut. Nyligen gick Margaux ut med att de gjort slut. Det var när hon fick frågan om hon och Jacob fortfarande var ett par som hon svarade ”nej vi är inte ett par”.

Margaux tankar om att flytta utomlands

Nu skriver Margaux på sin blogg hur hon kan tänka sig att flytta till Holland, där hon har stora delar av sin släkt. Hon poängterar dock att det inte är aktuellt nu, utan i så fall i framtiden.

”Det är verkligen något speciellt med Holland och mig. Jag känner på något konstigt sätt som att jag åker hem när jag landar på Schiphol i Amsterdam och det känns mer och mer som hemma”, skriver hon och fortsätter:

Jag är verkligen inte främmande för att möjligen flytta hit i framtiden, men det är nog långt framåt i tiden. Jag älskar ju att vara mitt där saker händer och Holland känns väldigt mycket så.”, skriver hon. 

Då hennes släkt bor där har hon varit där ofta. Hon har en stor förkärlek till landet, vilket är anledningen till att hon skulle vilja flytta dit.

”Jag minns verkligen hur mycket jag älskade att komma hem till deras smockfulla skafferi och alla goda måltider. Jag tror att det är just det som verkligen har gjort att jag älskar att komma hem till andra och gärna umgås med äldre. Som det känns nu så är kommer Arnold få samma med sina släktingar härnere”, skriver Margaux Dietz. 

FOTO: Karin Törnblom/TT/

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…