LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Margaux Dietz i tårar efter exet Jacobs nya relation – nu bryter hon

31 okt, 2022 
Margaux och Jacob
Margaux Dietz och exet Jacob Liebermann har tidigare visat öppet hur de fortfarande umgås tillsammans med sonen Arnold.
Men nu verkar de ha stött på problem. Det hela handlar om julen och där verkar inte exen vara överens.
– Han väl har träffat någon tjej som nu inte tycker det är okej. Det är den enda anledningen, säger Margaux på Youtube.
Annons
Margaux Dietz & Jacob Libermann om "Moderna familjen"Brand logo
Margaux Dietz & Jacob Libermann om "Moderna familjen"

Margaux Dietz blev en känd profil efter att hon la ut sin förlossningsvideo på Youtube. Då var hon tillsammans med ex-maken Jacob Liebermann, som hon gick skilda vägar med under 2019.

Sedan dess har det varit svajigt mellan exen, de har stundtals bråkat offentligt för att sedan åka iväg på resor tillsammans. Den senaste tiden har det dock verkat ha varit en minst sagt god stämning mellan exen, då de till och med startat en Youtube-kanal tillsammans. De heter Moderna Familjen och i videorna har tittarna kunnat följa livet som bonusfamilj, då de har sonen Arnold tillsammans.

Jacob vill fira jul utan Margaux – starka reaktionen

I det senaste avsnittet av Moderna familjen blir det en hetsig diskussion mellan ex-makarna. Det är när de börjar prata om julfirandet, som de hamnar i luven på varandra. Förra julen firade de tillsammans, men i år verkar det bli annorlunda. I år har Jacob planerat för en skidsemester med sin familj, vilket får Margaux att reagera starkt. Jacob säger i videon att det är hans "pappavecka" som infaller under denna jul och att det då är han som ska fira jul med sonen.

Annons

– När det är du som ska iväg, nej, då passar det inte att jag ska med. Han bara "det är faktiskt min jul". Man bara, jag gav dig hela vår jul tillsammans. Nej alltså, jag blir så jävla trött på honom. Jag bjöd med dig till Kroatien, Sydafrika, men nu helt plötsligt..

Margaux tårar – efter Jacobs nya relation

I videon säger Margaux att hon tror att detta beror på att Jacob har träffat en ny kvinna.

– Alltså det enda jag antar, är att han väl har träffat någon tjej som nu inte tycker det är okej. Det är den enda anledningen. Då kan jag bli så här... Vad har inte jag offrat för hans skull i mina gamla förhållanden för att de har pajat? Så om det nu är så, då kan han fan dra åt helvete alltså.

Margaux har tidigare hintat om att Jacob ska ha träffat en ny, då hon i en video frågar Arnold om hans pappas dejtingliv. Då hon anar att Jacob träffat någon säger hon till sin son: "Pappa har träffat en tjej", varpå Arnold svarar "Ja".

Annons