LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Marcus Noterius skadad i direktsändning – händelsen i Nyhetsmorgon: ”Så sjukt”

18 sep, 2023 
Jonna Lawaetz
Marcus Noterius
Den populära reportern Marcus Noterius har gjort succé på TV4 genom sina galna uppdrag i sändning.
Nu visar han upp den otäcka skadan efter hans senaste mission.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marcus Noterius skadad efter olycka i Nyhetsmorgon – första ordenBrand logo
Marcus Noterius skadad efter olycka i Nyhetsmorgon – första orden

TV4:s reporter Marcus Noterius har tagit hela Sverige med storm genom sina galna uppdrag i sändning. Han har bland annat badat isvak, kört rally och hissats upp i helikopter, för att bara nämna några.

Han är känd för att ta sig an alla möjliga utmaningar på bästa sändningstid och är inte rädd för att bjuda på sig själv.

Nu har han återigen varit i farten och testat ett nytt yrke i tv-rutan. Något som slutade i en blodig skada.

Marcus Noterius skadad i direktsändning

Det var under torsdagen förra veckan som Marcus skulle ge sig på att testa ett nytt yrke i Nyhetsmorgon. Han skulle nämligen få förtroendet att klippa och färga håret på ett par frivilliga kunder – och testa på hur det är att vara frisör för en dag.

Annons

I inslaget ser vi den ena kunden med hårfärg i håret och det utlöser en hel del skratt i salongen. Men det hela slutar trots allt med att kunderna lämnar salongen nöjda med vad Marcus åstadkommit med deras hår.

Men det var inte helt så odramatiskt som det såg ut. På Instagram uppdaterade Marcus om att en blodig skada inträffat under uppdraget.

”Vad fasen, jag var ju som ”klippt” och skuren för frisöryrket. Skämt åsido. Gick väl sådär.. det blev lite blod.. och hårfärg i ansiktet på kunden istället för i håret..”, skrev han på Instagram under torsdagen.

Dagen efter ger han ytterligare en uppdatering om skadan och berättar hur det egentligen gick till.

”Börjar så smått att återhämta mig efter gårdagens smått kaosartade test av frisöryrket i Nyhetsmorgon. Efter min debut som frisör klassas det numera som ett risk-yrke.. Skämt åsido. Det ser så sjukt lätt ut när erfarna frisörer hanterar sax, kan och färger. Men kan säga att det är svårare än man tror..”, skriver han under en bild på sin blodiga hand.

Annons

Marcus fortsätter:

”Det var hur som helst SÅÅÅ kul att testa frissa kunder och jag andades ut när även kunderna var nöjda med resultatet (ja så klart tack vare att de erfarna frisörerna på salongen räddade upp situationen)”

Marcus Noterius tunga besked om hälsan

För några månader sedan valde Marcus att ta bladet från munnen och berätta om sitt hälsotillstånd – något han fått mycket frågor om efter hans inspel i Nyhetsmorgon.

”Många hör av sig och frågar varför jag ibland haltar när jag gör mina inslag på TV. Tänkte jag skulle berätta varför. Jag har tyvärr drabbats av artros - i BÅDA mina knän. Fick diagnosen av läkare för en tid sedan.”, skrev Marcus då och fortsatte:

”Läkaren sa att det det inte är världens roligaste diagnos att få.. och sa också ”du är egentligen för ung för att drabbas av detta”. Detta innebär en hel del smärta i mina knän när jag går och springer. Men det är absolut inte synd om mig. Finns de som har det mycket värre än jag. Men jag ville bara berätta detta.”

Efter det öppenhjärtliga inlägget överöstes reporten med kärlek från sina följare som själva berättade om sina erfarenheter med diagnosen.

FOTO: TV4

Annons