LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Marcus Noterius dystra besked om hälsan – svåra kampen

15 jul, 2023 
Jonna Lawaetz
Marcus Noterius
TV4:s omåttligt populära reporter Marcus Noterius har fått ett tungt läkarbesked – nu berättar han om hälsobesvären.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jenny Strömstedt om Nyhetsmorgon på lördagarna: ”Då blir man...”Brand logo
Jenny Strömstedt om Nyhetsmorgon på lördagarna: ”Då blir man...”

Den folkkära reportern Marcus Noterius har gjort massvis med galna uppdrag i TV4. Han har bland annat badat isvak, kört rally och hissats upp i helikopter för att nämna några.

Han är känd för att ta sig an alla möjliga utmaningar på bästa sändningstid och är inte rädd för att bjuda på sig själv.

I detta nu har han tagit en paus från tv-rutan och njuter av sommaren och lite välförtjänt semester, något han glatt delar med sig av på sina sociala medier.

Mitt i alla härliga semesteruppdateringar berättar han om ett dystert besked om hälsan.

Marcus Noterius tunga besked om hälsan

Det är på Instagram han delar md sig av ett besked han fick av läkaren för en tid sedan. Marcus verkar ha vetat om diagnosen ett tag men väljer nu att berätta om det.

Annons

”Många hör av sig och frågar varför jag ibland haltar när jag gör mina inslag på TV. Tänkte jag skulle berätta varför. Jag har tyvärr drabbats av artros - i BÅDA mina knän. Fick diagnosen av läkare för en tid sedan.”, skriver Marcus och fortsätter:

”Läkaren sa att det det inte är världens roligaste diagnos att få.. och sa också ”du är egentligen för ung för att drabbas av detta”. Detta innebär en hel del smärta i mina knän när jag går och springer. Men det är absolut inte synd om mig. Finns de som har det mycket värre än jag. Men jag ville bara berätta detta.

Följarnas stora stöd efter beskedet

I kommentarsfältet är det fullt av följare som skickar styrkekramar, pepp och tips till Marcus.

”Jag har också artros I knäna, blir 52 år... inte så kul. Otroligt att du ändå fixar alla dina äventyrliga uppdrag”, skriver en följare.

Annons

”Grymt att du berättar det och hoppas du hittar nån hjälp för det, så de blir bättre”, hälsar en annan.

”Man får tycka synd om sig själv trots att andra har det värre. Fint att du delade med dig”, kommenterar en tredje.

”Hoppas du får rätt hjälp. Du är bra för världen, du ska inte ha ont!”, skriver en fjärde.

När Hänt når Marcus kan han berätta om det stora stödet han fått från följarna efter inlägget.

”För det första är jag helt överväldigad över det stöd jag fått från mina följare. Så fina stöttande värmande kommentarer. Jag är både rörd och tacksam.”, skriver han.

Vidare berättar han inte får någon behandling, men att diagnosen inte kommer påverka hans arbete framöver och att vi kan se framemot fler galna uppdrag i tv-rutan.

”Jag får ingen regelrätt behandling. Jag försöker träna så mycket jag bara kan. Har hört att träning ska vara bra mot detta. Jadå. Jag kommer kunna jobba som vanligt efter semestern. Förhoppningsvis ska jag kunna göra lika galna uppdrag som tidigare.”

FOTO: TV4

Annons