LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Inslaget med Marcus Noterius i Nyhetsmorgon väcker starka reaktioner

22 aug, 2022 
Marcus Noterius
Vi får ofta bevittna när den folkkära reportern Marcus Noterius är ute på sina våghalsiga uppdrag i Nyhetsmorgon.
Nyligen bjöd journalisten återigen på ett spännande inslag – något som fick tittarna att reagera.
Annons
Marcus Noterius skadad efter olycka i Nyhetsmorgon – första ordenBrand logo
Marcus Noterius skadad efter olycka i Nyhetsmorgon – första orden

Den folkkära reportern Marcus Noterius, 46, får oss alltid att skratta med sina våghalsiga inslag i Nyhetsmorgon och när han tar sig an alla utmaningar som flesta inte vågar.

Journalisten har en lång karriär bakom sig och han har arbetat på TV4 sedan en lång tid tillbaka. Idag ser vi Marcus en gång i veckan då han har ett stående inslag på torsdagarna i morgonshowen.

– Jag är inte så modig egentligen, jag är ganska feg för höjder och fart. När jag är på Liseberg eller Gröna lund med mina barn så åker jag inga karuseller alls med mina barn. Jag är rätt feg så där men det har blivit en grej i jobbet att jag testar på lite galna grejer ibland för jag tänker att det blir säkert rolig tv, har Marcus tidigare förklarat i en intervju med Hänt.

Marcus Noterius om våghalsiga uppdraget

Det är bara att söka på Youtube så får du upp flera underbara och galna klipp från Marcus inslag i Nyhetsmorgon. Men det finns ett uppdrag som reportern utförde som inte riktigt gick som varken tv-kanalen eller han själv hade tänkt. Marcus var på besök i Åre och skulle åka rullskridskor på en hoppramp – när hoppet minst sagt gick väldigt snett.

Annons

– Jag slog mig rätt rejält. Jag bröt ett revben och sen hade jag skrubbsår över hela ryggen, benen och armarna, berättade han för Hänt i samband med händelsen.

Det finns inte mycket som reportern skulle tacka nej till i uppdragsväg och för Hänt berättar han att det är faktiskt han själv som föreslår de flesta utav aktiviteterna. Men något Marcus inte skulle göra igen är att åka rullskidor på en ramp – eller något som inte känns säkert för honom.

TV4:s tittare reagerar på bilderna

Nyligen var det dags för Marcus att bege sig ut på ett nytt uppdrag – nämligen skidskytte på rullskridskor. I klippet får vi se reportern kämpa sig upp för backarna med rullskridskor och sedan på skjutbanan där han testar sin träffsäkerhet som skidskytt. Men detta uppdrag var något som fick tittarna att reagera.

Annons

I ett inlägg som TV4 har delat på Facebook från inslaget – har tittarna spridda åsikter om själva uppdraget och Marcus Noterius. Se hela inslaget här.

”Oj vad dem utsätter han för, men han bangar aldrig. Han bjuder så mycket på sig själv”, kommenterar en person.

En annan har en helt annan åsikt.

”Tror att han fejkar, bättre är han säkert”.

Men såklart är det också Nyhetsmorgon-tittare som älskar Marcus Noterius inslag i Nyhetsmorgon och hyllar honom!

”Så roligt att se honom han är bara bäst”

Marcus Noterius vågade sig på skidskytte på rullskridskor.
Marcus Noterius vågade sig på skidskytte på rullskridskor.

FOTO: TV4

Annons