Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Marcus Johansson i Viafree's Live Date – avslöjar kravet på tjejerna

22 aug, 2019 
AvSarah Mansouri
Marcus Johansson klar för Live date
Förra hösten kunde tittarna följa Marcus ”Mcuze” Johanssons jakt efter kärleken när han medverkade i TV4:s Love island. Ett år senare provar han kärlekslyckan på tv igen – denna gång i sprillans nya dejtingprogrammet Live date på Viafree.
Annons
Här är allt du behöver veta om årets deltagare i Love Island 2019Brand logo
Här är allt du behöver veta om årets deltagare i Love Island 2019

Nu är Love island Sverige igång för en andra säsong på TV4, dejtingprogrammet där kärlekssökande singlar försöker finna den rätte.

Titt som tätt kastas nya personer in i programmet som kan röra till ordentligt i grytan. Ett av dessa så kallade bombnedslag förra året var realityprofilen Marcus ”Mcuze” Johansson, 24,  från Trollhättan. Hans medverkan ledde till flera nya vänskaper, men Marcus kom tyvärr inte tillbaka till Sverige med någon ny partner.

Marcus Johansson tid i dokasåpavärlden tog inte slut där – några månader senare kunde TV3-tittarna se honom i realityserien Paradise hotel. Trots att detta program inte går ut på att finna kärleken hamnade han i mitt ett triangeldrama med Erica Lindberg, 23, och Emma Hellström, 26, under tiden på lyxhotellet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Efter en hel del dramatik dem emellan slutade det aldrig med kärlek efter det programmet heller.

Annons

Men nu testar Marcus återigen kärlekslyckan på tv  – denna gång i ett sprillans nytt dejtingprogram vid namn Viafree’s Live date. Där kommer Mcuze och sju andra svenska kändisar att få chansen att hitta kärleken.

Marcus Johansson vill hitta drömtjejen

I premiärveckan av dejtingprogrammet är det Mcuze som kommer att medverka i fyra avsnitt, där han ska dejta fyra utvalda personerna. Just nu går det att söka till programmet och därmed ha chansen att gå på en dejt med realitystjärnan. Marcus Johansson bekräftar själv sin medverkan i ett nytt inlägg på Instagram.

”Nu är det klart att jag ska vara med i Live Date som sänds i höst. Vill du dejta mig i direktsänd tv?”, skriver Mcuze.

När ansökningstiden är över kommer han tillsammans med vänner och familj att välja ut vem han ska dejta i direktsänd tv. Samtidigt kommer tittarna kunna vara med och påverka dejterna genom att chatta och skicka in tips till deltagarna.

Annons

I Mcuzes introduktionsvideo till Viafree’s Live date berättar han att han inte lyckats hitta den där ”riktiga pinglan” som han är ute efter och att han nu hoppas att hitta just henne.

– Jag är med i Live date för att det känns som en fantastisk möjlighet att träffa den rätta. Min drömtjej, hon är öppen, social och glad och kan ta skämt och dra grova skämt och bjuda på sig själv, säger Mcuze i videon.

”Inte gått så bra med dejtandet”

När Hänt pratar med Marcus säger han att han går mycket på personlighet.

– Det är klart att man vill ha en attraktiv tjej, men jag går mycket hellre på personlighet. Det är så skönt att hitta någon som man vill hänga och vara med. Så roligt som jag har med mina bästa konmpisar, jag har aldrig haft det med min tjej, jag vill ha den känslan när jag hittar rätt. Att kunna ha lika kul med min tjej som med mina kompisar.

Realityatjärnan säger också att han är trött på att vara singel och att det inte gått särskilt bra med dejtandet den senaste tiden.

Annons

– Det har inte gått bra med dejtandet. Jag har inte ens varit på gång med någon eller nära att gå in i ett seriöst förhållande med någon sedan mitt ex och vi gjorde slut för två år sedan, säger Marcus.

Anledningen till varför han inte hittat något seriöst tror han beror på att han inte varit så intresserad av att gå in i en relation tidigare.

– Dels så var jag ihop med mitt ex så länge så jag har velat vara singel. Sedan har jag inte hittat någon som jag varit hundra procent intresserad av. Det var en förra året som jag var intresserad av men vi träffades bara ett par gånger, sedan sket det sig också, berättar Marcus för Hänt.

Andra kända ansikten som också kommer prova kärlekslyckan i dejtingprogrammet på Viafree  under hösten är bland andra kändisfotografen Bingo Rimér, 44, Ensam mamma söker-profilen Jenny Edlund, 36, och Paradise hotel-stjärnorna Haidar Juma, 27, och Marcelo Peña, 28.

Hänt har försökt nå Marcus Johansson för en kommentar.

Viafrees Live Date sänds i 32 direktsända avsnitt och har premiär den 23 september kl 19.00 på Viafree. 

FOTO: Fredrik / FICTIONAL ROOM/Viafree, Instagram

Annons