LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Marcus ”Mcuze” Johanssons kärleksavslöjande efter Paradise hotel

08 apr, 2019 
AvSarah Mansouri
Marcus Johansson i Paradise hotel
Marcus ”Mcuze” Johansson är en omtyckt deltagare i den pågående säsongen av Paradise hotel. I podcasten Vad har Hänt? berättar realityprofilen sina framtidsdrömmar samt hur det egentligen är att plötsligt vara en offentlig person och dejta samtidigt.
Annons

Nu har halva säsongen av vårens Paradise hotel gått på Tv3. En av årets deltagare som varit med sedan starten är Marcus ”Mcuze” Johansson, 24, från Trollhättan. 24-åringen har varit populär bland deltagarna – framförallt bland tjejerna.

Marcus föll först snabbt för Erica Lindberg, 22, men efter en hel del bråk och drama insåg Marcus att Erica nog inte var den bästa partnern att spela med. Under en kväll hånglade och myste Marcus istället med Emma Hellström, 25, vilket fick Erica att se rött.

Det var så Erica som fick lämna hotellet under veckans parcermoni och berättade då att hon ångrat hur hon betett sig mot Marcus. I podcasten Vad har Hänt? berättar realityprofilen att han är singel idag och att han inte haft något förhållande sedan ett tag innan Paradise Hotel.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är så singel man kan bli. Jag är rätt nöjd med det just nu. Men samtidigt om drömtjejen dyker upp då gömmer jag mig inte bakom busken, säger Marcus Johansson i podcasten.

Annons

Realitystjärnan erkänner dock att det är fler som raggar nu när han är med på tv.

– Jo, det kan jag inte sticka under stol med, det har ökat radikalt, säger Marcus och syftar på att antalet meddelanden med raggningsrepliker.

Vissa meddelanden som folk skickar uppskattar han mer än andra.

– Jag uppskattar mer när man får komplimanger för ens personlighet om man har vart skön eller någon tycker att man är rolig än om man är snygg. För vissa skriver bara att man är snygg och det är klart att det är roligt, men det är roligare när man får en komplimang för ens personlighet, säger Marcus.

Drömmer om Svenssonlivet

Men trots att han varit singel under sin tid som offentlig person, så har han hunnit med att dejta litegrann.

Hur tycker du det funkar att dejta som offentlig person?

– Jo, men jag tycker det funkar bra. Dock så är det väldigt sällan som jag blir superintresserad av någon och vill satsa stenhårt på förhållande. Så jag väntar fortfarande på att ja, alltså jag har träffat tjejer som jag klickat jävligt bra med. Men jag vill att allt ska klicka 100 typ. Det känns som att det är jävligt svårt att hitta någon som man får det att funka på alla plan med, säger Marcus.

Paradise Hotel-profilen avslöjar att han drömmer om att att bli skådespelare längre fram, men han hör också gärna bröllopsklockor i framtiden.

– Jag vill köra hela Svenssonlivet – gifta mig, skaffa barn. Det vill jag. Det blir om x antal år, det är ingen brådska, säger Marcus Johansson.

Hör hela intervjun med Marcus ”Mcuze” Johansson i vår podcast Vad har Hänt? Spola fram till ca 14:40 i avsnittet ”Att plötsligt bli offentlig” Du hittar podcasten här!

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Annons