Artikeln innehåller reklamlänkar

Vinnarens kritik efter bortklippta finalscenerna i Paradise hotel

Jesper bengtsson gråter och hannah Klostermann kastar kulan i paradise hotel 2019

Hannah Klostermann vann Paradise hotel 2019. Nu riktar hon och hennes finalpartner Jesper Bengtsson kritik mot TV3. ”Det här är om finalen, varför ska de skoja till det då?”, undrar Jesper.

Hannah ”HK” Klosterman, 21, blev den slutgiltiga vinnaren av Paradise hotel 2019. Hon krossade kulan mitt framför ögonen på sin partner Jesper Bengtsson, 23, och vann därmed 300 000 kronor.

– Jag kommer att investera dem i en lägenhet, säger hon när Hänt träffar finalparet i Stockholm.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Det blev inte riktigt som Jesper hade planerat att finalen skulle sluta. Han ville kasta kulan på 500 000 kronor, men HK krossade både kulan och hans drömmar och blev därmed den första tjejen att ensam vinna en final av Paradise hotel.

– Jag visste faktiskt när jag fick veta att jag skulle vara med i Paradise hotel att jag skulle in och kasta kulan, berättar hon.

Hannah Klostermann kastar kulan i Paradise hotel 2019

Hannah Klostermann valde att kasta kulan på 300 000 kronor.

Jesper Bengtsson och Hannah Klostermanns kritik

En besviken Jesper stod med tårar rinnande ned för kinderna medan de andra firade glatt. När programmet väl sändes blev han än en gång besviken, då han upptäckte att TV3 valt att klippa bort de sista scenerna med honom och HK.

– Jag trodde de skulle ta med mer om snacket efter kulceremonin. Rebecca (Stella, programledaren reds. anm.) stod och frågade mig saker i en fem-sex minuter, och det var ändå bra tv tycker jag, säger Jesper till Hänt.

Han får medhåll av HK som berättar att hennes svar på vad hon skulle göra med pengarna inte heller kom med.

– Och jag har ju inte fått så mycket tv-tid, säger hon.

Kulceremonin I paradise hotel 2019

Jesper och HK anser att mycket av deras tid från kulceremonin har klippts bort.

Istället valde TV3 att ta med bland annat ett klipp på Marcus ”Mcuze” Johansson, där han med tillgjord röst tackar HK, något som inte uppskattades av Jesper.

– Jag stod ju och grät där. Men istället slängde de in Marcus i någon synk. Det är helt obegripligt. Han har ju fått så mycket tv-tid. Alltså visst, han är rolig i tv men det här är om finalen, varför ska de skoja till det då? Kan man inte få visa en fin sida? Nej, istället slänger de in en clown, det är obegripligt. Det har inte med finalen att göra, säger han.

TV3:s svar efter kritiken mot finalen av Paradise hotel

Susanne Nylén, presschef för Nordic entertainment group där TV3 ingår, håller inte med Jesper och HK om att de fick för lite tid i finalavsnittet.

– Det blev en oerhört dramatisk final tack vare Jesper och Hannah som båda fick utrymme att uttrycka sina känslor efteråt vilket absolut visades i tv. Som alltid i en produktion är det mycket material som inte får plats i programmet men vi känner inte igen oss i den bild som målas upp av finalisterna, skriver hon i ett mejl till Hänt och fortsätter:

– Det blev en lika händelserik final för tittarna som för deltagarna och självklart vill vi fånga upp deras reaktioner också. De har alla bjudit på en fantastisk och framgångsrik säsong av Paradise Hotel.

LÄS MER: Rebecca Stella ryter ifrån efter upptäckta fusket i Paradise hotel

LÄS MER: Så mycket tjänar ALLA deltagare i Paradise hotel 2019

FOTO: TV3

SENASTE NYTT!