Marcus Johansson vinnare av Paradise hotel 2020 – sveket efter

Mcuze och Nicole Paradise hotel 2020
Marcus “Mcuze” Johansson svek Nicole Wennerström Larsson rejält när han under finalen av Paradise hotel 2020 kastade kulan rakt i backen.
I programmet utlovar han att ge henne hälften av pengarna men så ser inte situationen ut idag, istället ser hon ut att bli den enda deltagaren som går tomhänt.
Här är anledningen!
Annons

Efter en spännande säsong står det klart att det är Marcus ”Mcuze” Johansson och Nicole Wennerström Larsson som vinner Paradise hotel 2020. Det blev en dramatisk kulceremoni som slutade i skrik och tårar efter att Marcus valt att kasta kulan redan på hundratusen kronor för att sedan låta de andra deltagarna dela på de resterande pengarna. När Hänt når honom förklarar han sitt beslut som grundade sig i en svikande tillit till Nicole.

Annons

– Jag ville inte få den kastad på mig, jag ville verkligen vara 100 procent säker på att det är jag som kastar den. Sen ville jag inte bli hatad av dem andra deltagarna för jag hade spelat hårt och då tänkte jag att jag gör en fair grej nu i slutet, säger Marcus och fortsätter:

– Jag hade ångest men sen får jag typ lite mindre ångest när Nicole säger att hon hade tänkt kasta kulan på 500 tusen.

Marcus nya beslut om pengarna

Nicole som erkänt att hon hade planerat för att kasta kulan förklarar att hon trodde att beslutet låg hos henne.

Annons

– Jag var så säker på Marcus eftersom jag hade offrat min partner för att han skulle få komma in, så jag hade inte ens det i tanken, säger hon.

Marcus beslut resulterade i att hans partner genom flera veckor i spelet lämnades tomhänt. Men i finalavsnittet lovar han Nicole att hon kommer att få hälften av den summan som han själv vann. Några månader senare visar det sig nu att Marcus ändrat sitt beslut och inte längre känner för att dela vinsten.

– Vi får se, det har gått väldigt lång tid. Det har gått ett halvår, jag har inte exakt samma känslor som jag hade där i Mexiko plus att det har hänt en del på utsidan och nu när jag får se hennes synkar med att hon hade tänkt smälla den på 500 och blåsa mig, så får jag se. Jag är inte jättetaggad på att ge hälften, säger han.

Nicoles ord om Marcus beslut:”Fetglömma”

Trots att Nicole stod som vinnare visar det sig nu att hon förmodligen är den enda av deltagarna som inte vinner några pengar.

– Det kan jag fetglömma. Det känns som att han har försökt skylla på saker fram tills nu för att ha en anledning till att inte ge pengarna. Och nu skyller han på att jag säger i synk att jag skulle kastat men det står jag även och säger framför honom där och då, säger Nicole och fortsätter:

– Men om han tycker att det är värt att behålla dem 35 pappen så gör det.

Annons

Nicole förklarar att det känns skönt att han kastade kulan så pass tidigt som han gjorde eftersom det innebär att han inte vann mindre pengar än vad han hade kunnat. Hon har även vant sig vid tanken av att bankkontot inte kommer att fyllas på.

– Det är inte jobbigt längre. Det är bara han som kommer se dum ut faktiskt. Jag känner mig fortfarande som en vinnare ändå.

Relationen mellan Mcuze och Nicole idag

Efter det brutala sveket i programmet har Nicole och Marcus pratat ut. Det var först på nyårsafton, någon månad efter inspelningarna, som de verkligen kunde diskutera vad som hände i Mexiko. Det förklarar Nicole som sedan berättar om hur relationen ser ut idag.

– Den är bra tycker jag. Kanske inte så som vi var i början i huset men inte stel liksom, säger hon.

Även Marcus håller med om att relationen iallafall inte är dålig.

– Den är helt okej, vi umgås inte så mycket men vi hörs väl någon gång ibland.

Annons

FOTO: Viafree

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…