Artikeln innehåller reklamlänkar

Marcus om relationen med Hanna Bodelson efter Paradise hotel

Efter fansens frågor: Marcus avslöjar sanningen om relationen med Hanna Bodelson

I veckans Bladhs Bikt gästar Paradise hotel-deltagarna Emma Hellström och Marcus Johansson, där Marcus avslöjar sanningen om relationen mellan honom och Hanna Bodelson.

Både Emma Hellström, 25, och Marcus ”Mcuze” Johansson, 24, är två deltagare i årets säsong av Paradise hotel. Emma är ett känt ansikte för tittarna sedan tidigare, då hon medverkat i Paradise hotel 2017. Marcus är också ett känt ansikte sedan tidigare, men från dokusåpan Love Island 2018.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

I söndagens avsnitt av Bladhs Bikt med Johanna Bladh gästar både Emma och Marcus programmet, och det bjuds på en hel del avslöjanden under spelets gång.

Marcus har varit inblandad i flera romansrykten med flera av deltagarna under säsongen. Först ut var Erica Lindberg, sen var det Emma och nu står Hanna Bodelson näst på tur.

Marcus ställs nu mot väggen i Bladhs Bikt, efter att följarna desperat velat veta hur relationen mellan Marcus och Hanna egentligen är efter inspelningarna av Paradise hotel.

– Alltså, det är flörtig stämning när vi ses men vi dejtar inte seriöst. När vi träffas så är det flörtig stämning, lite hångel, säger han i Bladhs Bikt, han fortsätter:

– Det är spänning mellan oss men vi har inte inlett någonting. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

”Definitivt flickvänsmaterial”

Marcus fortsätter berätta att han aldrig träffat en så godhjärtad tjej innan och att han ser henne som flickvänsmaterial.

– Hanna är definitivt flickvänsmaterial. Jag tror aldrig jag träffat en tjej som är så snäll och godhjärtad. Sen vet jag inte om vi hade klickat på alla plan till att det skulle bli någonting, då tror jag redan det hade hänt. Sen har vi inte gått på någon seriös dejt eller så, men jag är lite skeptisk till det, säger han och fortsätter:

– Men hon har så många fina sidor att det inte går att säga något ont om den människan.

HÄR kan du se hela intervjun med Emma Hellström och Marcus Johansson

LÄS MER: Marcus ”Mcuze” Johanssons kärleksavslöjande efter Paradise hotel

LÄS MER: Emma Hellströms vändning i relationen med Marcus: ”Rörigt”

FOTO: TT/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!