Emma Hellströms vändning i relationen med Marcus: ”Rörigt”

Paradise hotel 2019 Emma Hellström Marcus Johansson

I kvällens avsnitt av Paradise hotel på TV3 berättar Emma Hellström om den obekväma situation som uppstått efter att Hanna Bodelson och Marcus Johansson blivit allt mer intima.

Det har varit mycket spekulationer om huruvida Emma Hellström, 25, och Marcus “Mcuze” Johansson, 24, i årets Paradise hotel, är mer än bara vänner. Emma har gjort det klart för tittarna flera gånger att de endast är vänner, men i kvällens avsnitt får vi se en ny sida av Emma Hellström som säger något annat om deras relation.

Redan efter två avsnitt av årets säsong var det tydligt att det fanns kemi mellan Emma och Marcus, och de har även umgåtts en hel del efter att kamerorna slocknat. I förra avsnittet berättade Emma om ångesten efter att vännerna haft sex, och att hon inte vill förstöra deras vänskap.

– Jag och Marcus hade ju sex igår. Jätteotippat och jättekonstigt, men det hände, säger Emma i programmet och fortsätter:

– Marcus är jättefin, charmig, jättesnäll och allting, men han är inte min typ egentligen. Jag hoppas inte han känner något mer, för det gör inte jag på det sättet.

Ny vändning i relationen mellan Marcus och Emma

I kvällens avsnitt verkar Emma Hellström dock ha ändrat inställning kring känslorna för Marcus, och berättar att hon tycker det är jobbigt att se Marcus flörta med Hanna Bodelson, 21.

– Jag och Marcus har ju klickat jättebra som vänner, vi har ju skitkul ihop liksom. Men ja, jag vet inte. När vi sitter vid lunchen så sitter Hanna och Marcus och snackar om att de ska ha sex med varandra och att de ska onanera ihop.

Hon fortsätter:

– Det blev obekvämt för mig och jag vet inte varför. Jag tror det är för att ingen annan vet att vi har haft sex, förutom HK då, säger hon.

Emma har endast berättat om relationen med Marcus för Hanna ”HK” Klostermann, och förklarar att hon blir obekväm av att se Hanna och Marcus tillsammans. HK säger då att relationen alltid förändras efter att man haft sex.

– Men det är jävligt lätt också när man kommer varandra på det djupet. Det blir en annan grej när man har haft sex, även om det är vänskapsmässigt så blir det en annan grej, säger HK.

Emma Hellström tror att Marcus Johansson går iväg med Hanna för att provocera fram något i henne, och för att hon ska bli irriterad.

– Det är det här jag menar, det är det här som inte får hända. Nu blir det ju lite konstigt, så jävla rörigt alltså, säger Emma.

Paradise hotel sänds måndagar, tisdagar och onsdagar 22.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

LÄS MER: Emmas tårar efter romantiska vändningen i relationen med Marcus

LÄS MER: Emma Hellströms ilska efter frågan i Studio Paradise: ”Oskönt”

FOTO: TV3

Senaste nytt