LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Marcos Guevaras breakdance-skryt gjorde att han fick lämna Paradise Hotel

30 sep, 2015 
AvAngelica Jaako Billenman
I onsdagens avsnitt 15 av Paradise Hotel avslutades hiphop-veckan med att West sides killar möttes i en breakdance-tävling. Vinsten var en åtråvärd immunitet i parceremonin, men det visade sig att övning inte alls gav färdighet...
Annons

Vid frukosten fick West sides killar en minst sagt dansant utmaning. Senare under dagen skulle de mötas i ett breakdance-battle där hiphop-kungen Mehdi Fortas, 24, skulle välja en vinnare  som liksom East sides rap-proffs skulle få immunitet i parceremonin.

En som tog ut vinsten i förskott var Marcos Guevara, 21:

– Jag har breakdansat två, tre år och varit med i tävlingar i skolor och sådant. Jag var även med i tidningen. Jag kommer göra en sjuhelvetes show och jag håller på att finslipa min koreografi. Jag tror att jag kan kamma hem det här.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hans största hot var Johnny Edlind, 21, som visserligen erkände att han kunde stå på händer, men som tog tävlingen med ro. Han laddade nämligen upp med en nap på soffan.

Skärmavbild 2015-09-30 kl. 10.45.17
Johnny kicked ass under breakdance-tävlingen. Foto: TV3

Robin “Mos” Andersson, 23, hade aldrig dansat breakdance förut, men imponerade ändå med ett rumptrick, där han visade “rövhålet” som Josefine Caarle, 19, så fint uttryckte det. Men det räckte inte för vinst!

Annons

Till och med Marcos breakdance-skryt gav nada. Istället var det Johnny som kammade hem immuniteten!

– Det är helt magiskt, det är skitnajs. Det känns helt fruktansvärt jävla bra att ta hem den här skiten och pissa ner de där två grabbarna. Dance battle is mine, bitches! skrattade Johnny efteråt.

Skärmavbild 2015-09-30 kl. 10.58.45
Johnny kramade om en besviken Marcos efter tävlingen. Foto: TV3

Under parceremonin var även hiphop-kungen Mehdi immun, liksom East sides killar som vann rap-battle dagen innan, det vill säga Oliver Strige, 21, och Adrian Montin, 23.

Emelie “Diddi” Didriksson, 23, bildade par med Adrian, Emma Andersson, 21, valde sin flirt Johnny och Josefine rörde om lite i grytan när hon valde Oliver som är osams med sin forna partner Jennifer Alabi, 23, efter ett infekterat sexbråk.

Skärmavbild 2015-09-30 kl. 10.57.43
Oliver har för första gången sedan han kom in i paradiset en ny partner, Josefine. Foto: TV3

Inte helt oväntat ställde sig både Mos och Marcos hos Jennifer där valet var ganska enkelt. Marcos blev minst sagt mosad av Mos och fick lämna paradiset.

Annons

– Jag spelade lite för hårt och brände alla mina broar, konstaterade en besviken Marcos efter parceremonin.

Skärmavbild 2015-09-30 kl. 10.07.08
Marcos fick lämna Paradise Hotel. Foto: TV3

I nästa avsnitt äntrar en ny tjej Paradise Hotel och Mos kanske får sin önskan uppfylld. Han har nämligen uttryckt att det vore jättenajs om det kom in nya “askåta tjejer” då han “måste hitta kåtkänslan” igen…

Andra läser också: 

Annons