Hårda fackförhandlingar avgjorde Mos öde – innan det blev runkfest i Paradise Hotel

I avsnitt elva av Paradise Hotel ryckte facket in för att förhandla om avskedade Mos framtid. Killarna kände sig hotade, men gick trots allt all in under kvällens AW, med tuttklämmande och gemensam runk.

I måndagens avsnitt fick ju Robin “Mos” Andersson lämna Paradise Hotel, men glädjande nog har vi inte sett det sista av Mos!

I tisdagens avsnitt ryckte nämligen facket in i Paradiset och VD:n William Ganslandt fick det minst sagt svettigt. Den arbetslöse Mos hade gått ner sig rejält, men hoppet steg när han fick höra att han skulle få hjälp av en fackrepresentant. Denne gjorde entré på hotellet i form av Marcos Guevara, och självklart kände Emelie “Diddi” Didriksson även honom. Vi börjar känna igen det här nu.

Skärmavbild 2015-09-22 kl. 13.20.35

Arbetslösheten klädde inte Mos. Foto: TV3

Det kallades till förhandling mellan VD:n och facket, som fick två alternativ: Antingen skulle facket vinna, vilket innebar att Mos fick komma tillbaka och facket fick två immuniteter att dela ut bland killarna, eller så skulle VD:n vinna, Mos förblev sparkad och VD:n fick två immuniteter att dela ut. Oavsett vad de beslutade skulle Mos få ett än så länge hemligt skadestånd som skulle kunna påverka parceremonin.

VD:n Wille satt med alla trumf på hand, eftersom ingen av de andra killarna ville ha in Mos igen, men trots det lät han sig övertalas av Marcos. Fackrepresentantens plan var att de skulle ta varsin immunitet men också ta in Mos igen, för att få honom på sin sida och kunna splittra det starka grabbgänget.

Marcos kom in som fackombud. Foto: TV3

Marcos Guevara kom in som fackombud. Foto: TV3

Beslutet blev allt annat än populärt i gruppen och speciellt Jonathan Hermansson och Johnny Edlind insåg direkt att de låg risigt till. Adrian Montin blev genast bundis med Marcos, med den mycket uppenbara agendan att försöka få den andra immuniteten. Adrian såg sin chans nu när han äntligen fått in en likasinnad i huset.

– I’m the puppetmaster här inne och nu har jag en som kör den högra handen och jag kan köra den vänstra handen, sa den självutnämnde spelmästaren Adrian.

Under kvällens Pandoras ask ifrågasattes Adrians beteende när han fick frågan: “Kommer du alltid att bli bästa kompis med den som har makt?”

Adrian försökte rädda situationen med att svamla om att Marcos är en skön kille som han “faktiskt diggar naturligt”, men han övertygade definitivt inte alla.

– Jag tror Adrian har fjäskat in sig rätt hårt där, konstaterade Johnny.

Marcos och Adrian smider planer. Foto: TV3

Marcos Guevara och Adrian Montin smidde planer. Foto: TV3

Kvällens bästa kom annars från Emma Andersson, när hon fick frågan om vad hon tyckte om de nya killarna:

– Jag kan säga så mycket som att jag tycker ni verkar jättetrevliga. Men jag kanske inte hade vänt mig om två gånger om ni hade gått förbi mig på stan.

Tråkigt för Marcos som tidigare sagt att han tyckte Emma var den snyggaste tjejen. För att inte bli ovän med henne smed han under kvällen planer med Adrian, som gick ut på att Adrian ska få immuniteten om han ställer sig med Emma och skickar ut Johnny. Här någonstans började Wille inse att han eventuellt klantat sig rejält och en helnojig VD tjatade på Marcos om att han skulle hålla sitt löfte och ge honom immuniteten.

Willes panik avbröts dock av att tjejerna klädde av sig i poolen. Plötsligt skulle det jämföras bröst och både Josefine Caarle, Emelie Tornström och Jennifer Alabi var topless medan killarna, utan att se något, kände på deras tuttar och konstaterade att “de är ju helt identiska!”

Blindtest på bröstkvalitet. Inga konstigheter. Foto: TV3

Blindtest på bröstkvalitet. Inga konstigheter. Foto: TV3

Därefter ville tjejerna såklart känna på killarna, vilket väckte panik.

– Alla låg ju där i poolen med frysballe, man ville ju inte bara slänga upp den, som Herman sa.

Johnny, Herman och Oliver Strige försökte få något att visa upp med hjälp av varmdusch och andra metoder, ivrigt påhejade av tjejerna.

Mitt i allt förirrade sig en stackars fladdermus in i rummet och Adrian, Marcos och Wille bröt, inte helt otippat, ihop i asgarv när de kom in och bevittnade scenen.

Den stackars fladdermusen fick bevittna saker inget djur borde behöva se. Foto: TV3

Den stackars fladdermusen fick bevittna saker inget djur borde behöva se. Foto: TV3

En helt vanlig kväll i Paradise Hotel, med andra ord.

Andra läser också:

Den här killens huvud kryllar av löss – videon är det äckligaste vi sett på länge

De 21 bästa och sjukaste citaten från Paradise Hotels historia

Fem tillfällen då jorden skulle ha gått under – men inte gjorde det

SENASTE NYTT!