Marcelo Peñas ord efter mötet med Nina Glimsell i Paradise hotel

Marcelo Peña och Nina Glimsell
Nina Glimsell kliver in i Paradise hotel och överraskar exet Marcelo Peña totalt.
Här är hans första reaktion när han får syn på sin tidigare flickvän.
Annons

Nina Glimsell Udovicic, 25, gjorde entré i TV3:s dokusåpa Paradise hotel 2018. Inne på hotellet fann hon kärleken i Marcelo Peña, 29. Efter inspelningarna flyttade de ihop i Stockholm och började planera inför en framtid ihop.

I början av året tog förhållandet dock slut.

Annons

– Vi har gått skilda vägar, vilket de flesta förstår nu. Det var ett otroligt tufft break-up om man säger så, sa Nina i en video på Youtube.

Hon påpekade att oavsett vad Marcelo hade utsatt henne för så var det hennes livs stora kärlek.

– Jag älskar fortfarande Marcelo, jag är fortfarande kär i honom. Jag kommer inte sitta här och säga att jag inte är kär i honom, för det är jag. Oavsett om en människa utsätter en för hemska saker kan man inte bara knäppa med fingrarna och sluta vara kär i den människan.

Nina Glimsell klar för Paradise hotel

Annons

Direkt efter uppbrottet åkte Marcelo till Mexiko för att spela in ännu en säsong av Paradis hotel. När TV3 bekräftade att han var en av säsongens deltagare började det snabbt spekuleras i om även Nina Glimsell skulle vara med än en gång. Detta bekräftades senare. På Instagram delade programmet nyheten med sina följare i form av en video där Nina introducerar sig inför den nya säsongen.

– Sist jag var här så blev jag och Marcelo kära i varandra. Vi flyttade ihop och jag fick reda på att han skulle vara med i Paradise hotel. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så ledsen som jag var. Hela mitt liv försvann under fötterna verkligen, säger Nina i videon.

Trots att hon i videon påpekar att hon är över honom blir det ett jobbigt första möte när Nina i kvällens avsnitt gör entré på hotellet. Till en början får inte Marcelo se Nina utan det enda han vet är att han ska försöka övertala en ny kvinnlig deltagare bakom ett skynke att välja honom som partner. Men Nina vet precis vem det är på andra sidan skynket.

– Att höra Marros röst… Hjärtat droppade ju i marken. Det kändes sjukt, säger hon efteråt.

Marcelo Peña träffar Nina Glimsell på hotellet

När det är dags för samtliga deltagare att äntligen få se vem som dolt sig bakom skynket känner Marcelo inte igen Nina och reagerar därför inte speciellt mycket. Det är först när en annan deltagare reagerar som Marcelo förstår att det är något speciellt med veckans nykomling. 

Annons

– Då kollar jag igen och tänker ”nej det kan inte vara det, det kan inte vara det. Nej, nej, nej, det här är inte sant”, berättar han i programmet.

Marcelo säger att han först tänkte packa sina väskor och dra från hotellet. Han är märkbart tagen av att ha sett sitt ex checka in på hotellet. När deltagaren Josie Capllonch frågar hur han mår är det inga muntra ord som kommer ur hans mun.

– De skickade in mitt ex, det är ett helvete just nu alltså. 

”Har legat med alla tjejer på det här hotellet”

Han avslöjar även en av anledningarna till att han får sådan ångest.

Annons

– Jag hade ändå sagt till Nina innan jag åkte att jag skulle sköta mig, vara en fin kille, och hon ville helst inte att jag skulle ha sex med någon. Vad har jag gjort? Jag har legat med alla tjejer på det här hotellet just nu.

Hur allting går mellan ex-paret återstår att se.

Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay.

FOTO: TV3

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…