marcelo pena

Marcelo Peñas utseendeförvandling efter skönhetsingreppet

Marcelo Peñas utseendeförvandling efter skönhetsingreppet

Marcelo Peña har synts i flera dokusåpor genom åren.
Nu har han genomgått ett nytt skönhetsingrepp och visar upp sin utseendeförändring på Instagram.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Skådespelaren Frank Dorsin visar upp dagens look
0:29

Efter reklamen: Skådespelaren Frank Dorsin visar upp dagens look

(0:29)

Slå på ljud

Dokusåpa-profilen Marcelo Peña, 32, blev känd för svenska folket när han deltog i Big brother 2012. I programmet föll han pladask för Annica Englund och efter programmet blev de ett par.

Fem år senare medverkade paret i dokusåpan Temptation Island, som gick ut på att sätta förhållandet på prov genom att utsätta sig för frestelser. Paret valde att avbryta sin medverkan efter bara en vecka. I samma veva avslutade de sin relation efter fem år tillsammans.

Sedan dess har Marcelo medverkat i två säsonger av Paradise hotel. Första gången 2018 där han träffade Nina Glimsell, som han sedan blev ett par med. Paret gjorde slut efter ungefär ett år och strax därefter åkte Marcelo återigen till Mexico för att kliva in i Paradise hotel.

Marcelos Peña åkte till Turkiet för att göra nya tänder

Mycket har hänt sedan Marcelos senaste medverkan i Paradise hotel och idag lever han ett riktigt familjeliv tillsammans med flickvännen Emilia Wahlund, 23. Paret har varit tillsammans i snart fyra år och tillsammans har de dottern Elle, 2.

Marcelo har även valt att förändra sitt utseende en del de senaste åren. Förutom en hel del nya tatueringar skaffade han även för två år sedan tandfasader. Ingreppet innebär att man filar ned sina egna tänder för att sedan sätta på nya tänder som är vita och jämna.

För att få det resultatet som han önskade sig begav han sig som många andra till Turkiet. Vid tiden för resan delade han flitigt med sig av publiceringar kring hur allt gått. Det första steget som innebar att Marcelos egna tänder slipades kom att leda till en ordentlig utseendeförändring. Det var chockartade bilder som Marcelo visade upp på sina nedslipade tänder.

Foto: Skärmdump från Marcelo Peñas Instagram story.

Marcelos senaste skönhetsingrepp – förändringen med utseendet

Ungefär två år senare har Marcelo återigen lagt sig under kniven för att korrigera sitt utseende. Även denna gång är det ett ingrepp som kommer förändra Marcelos ansikte.

Han har nämligen genomgått ögonlockskirurgi, vilket innebär att man skär bort överflödig hud på ögonlocket. Det ska resultera i att man ser piggare ut.

Även denna gång får följarna följa med på hans resa på Instagram där han publicerar bilder och videos före ingreppet men även under läkningsprocessen.

Inför ingreppet skrev Marcelo:

"Jag gör detta för att jag får en tung känsla runt ögonen och ibland får jag små ryckningar just för att det känns lite tungt samt för att få ett lite piggare utseende"

Efter operationen visar han upp sina svullna ögonlock täckta med stygn. Men han uppger att han mår väldigt bra.

– Jag ser jäkligt bra och jag känner mig jäkligt pigg, säger Marcelo i en Instagram story.

Foto: Skärmdump från Marcelo Peñas Instagram story.

Foto: Skärmdump från Marcelo Peñas Instagram story.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN