Marcelo Peña visar upp chockerande utseendeförändringen

Marcelo

Marcelo Peña har synts i flertal dokusåpor genom årens gång.
Efter att genomgått ett nytt skönhetsingrepp visar Marcelo upp sin stora utseendeförändring på Instagram.

Dokusåpa-profilerna Jesper Bengtsson och Marcelo Peña medverkade tillsammans i Paradise hotel 2019. I programmet syntes duon spela tillsammans och de visade sig även vara nära vänner privat, utanför inspelningarna.

Vid slutet av säsongen stod Marcelo som vinnare tillsammans med Erica Lindberg. När det var dags för den klassiska kulceremonin stod det klart att Marcelo skulle kasta kulan – detta på grund av att han och Jesper beslutat sig för att dela på pengarna. Hela 500 000 kronor kom att bli Marcelos men vinsten delades aldrig med vännen. Istället förändrades deras relation ordentligt efter programmet.

Sveket som splittrade duon

När Hänt pratade med Jesper visade han sig vara sårad över Marcelos beslut gällande pengarna.

– Jag vill inte ens ha såna människor i mitt liv, som blåser en, sa Jesper Bengtsson då.

Även Marcelo kommenterade händelsen och det visade sig att de tidigare vännerna helt enkelt hade olika syn på vad som var rätt.

Jesper vet att jag behövde de pengarna och hade saker att betala och att tro då att man ska kunna få hälften är ett omoget sätt att se det hela på då de är jag i slutändan som kommer få skatta på hans pengar och så vidare”, skrev Marcelo i ett meddelande till Hänt.

Chockbilderna efter ingreppet

Sedan sin medverkan i Paradise Hotel har mycket hunnit ske i Marcelos liv. Han har bland annat funnit kärleken i Emilia Wahlund, 22, och paret har nu varit tillsammans i lite mer än ett år.

Marcelo har även tagit ett beslut gällande sitt utseende. Förutom att ha skaffat sig en hel del nya tatueringar så har han bestämt sig för att göra en förändring i sitt ansikte – nämligen att skaffa tandfasader. Ingreppet innebär att man filar ned sina egna tänder för att sedan sätta på nya tänder som är vita och jämna.

– Idag är det dags att fixa tänderna och jag är dunderredo, sa Marcelo i en Instagram story häromdagen.

För att få det resultatet som Marcelo önskar så har han begett sig till Turkiet. På Instagram har följarna kunnat hänga med på hela resan och Marcelo har flitigt delat med sig av publiceringar kring hur det har gått. Det första steget som innebar att Marcelos egna tänder slipades kom att leda till en ordentlig utseendeförändring. När Marcelo visade upp de nedslipade tänderna avslöjade han sina egna tankar kring förändringen.

– Nu har jag gjort överdelen, det ser hemskt ut, sa han i en uppdatering.

– Tänderna ska inte se ut så här, vi har slipat ner dem. Jag hade rakt innan, hyfsat. Vi har slipat ner dem, det kommer temporära tänder och sen får jag mina riktiga nya, säger Marcelo i en annan Instagram story.

Marcelo

Foto: Instagram

Marcelo

Foto: Instagram

LÄS OCKSÅ: Emilia Wahlunds nya barnbesked med Marcelo Peña

LÄS OCKSÅ: Jesper Bengtssons ilska efter Marcelo Peñas stora svek

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Instagram