Emilia Wahlund har fått missfall – berättar om tuffa tiden

EMILIA WAHLUND, MARCELO PENA

Influencern Emilia Wahlund och tv-profilen Marcelo Peña har dottern Elle tillsammans. Den senaste tiden har Emilia längtat efter fler barn – men nu berättar hon om den krossade drömmen.
”Andra missfallet på raken”, skriver Emilia.
Emilia Wahlund och Marcelo Peñas kärlekssaga
1:03

Efter reklamen: Emilia Wahlund och Marcelo Peñas kärlekssaga

(1:03)

Slå på ljud

Emilia Wahlund, 22, är tillsammans med dokusåpaprofilen Marcelo Peña, 31, och tillsammans har de dottern Elle, 1.

Emilia och Marcelo har varit ett par i drygt tre år och i en tidigare intervju med Aftonbladet har Marcelo berättat att de hade det skakigt början av deras relation, men att de valt att gå vidare från händelsen.

– Jag var strulig. Och om jag ser tillbaka på det nu så kan jag säga att jag var en idiot. Det jag gjorde var inte okej. Att göra så mot en annan människa är taskigt oavsett när i en relation det händer, sa han till tidningen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Emilia Wahlund om missfallet – förra sommaren

Sedan Elle kom till världen har Emilia varit öppen med att hon gärna vill skaffa syskon till dottern, men att det givetvis får ske om det skulle gå det vill säga. Emilia har tidigare berättat att hon haft cellförändringar och cystor.

”Jag är så trött på det här! Nu har jag haft problem med sånt här sedan jag var 16 år!!! Så fort mina cystor försvann fick jag cellförändringar”, skrev Emilia på Instagram.

För lite drygt ett år sedan blev Emilia gravid på nytt, men det slutade tyvärr i ett missfall.

”Jag mår efter omständigheterna bra! Såklart är det alltid jobbigt att få ett missfall och tankarna börjar ju direkt, kommer jag inte kunna få ett till barn i framtiden? Jag ska till gynekologen om 1,5 vecka så då får de kolla så att allt är ute. Jag var så tidigt gången så behövde inte åka in. Det skedde förra veckan!”, skrev Emilia i ett meddelande till Hänt efter beskedet.

Pernilla Wahlgren äcklad efter Julia Franzéns situation med Bingo Rimér

Emilia Wahlund har fått missfall – igen

Nu verkade det däremot som att vinden vänt, men lyckan varade inte allt för länge.

”Vi har varit så glada över att familjen var påväg att växa ännu mer, efter många månaders längtan och försök fick vi äntligen dedär plusset igen. Om mindre än 4 veckor skulle vi få reda på om det var en eller två där inne då två ägg släppts och inte ett. Vi var verkligen så lyckliga och exalterade.”, skriver Emilia i ett nytt inlägg på Instagram och fortsätter:

”Men tyvärr slutade även denna graviditet i missfall. Andra missfallet på raken. På något sätt känner jag mig misslyckad fast jag vet innerst inne att jag inte kan styra något utav dehär. Livet känns så orättvist ibland.”

Emilia avslutar inlägget med att förklara att hon troligtvis kommer ligga lågt på sociala medier framöver.

”Stor kram till er alla som kämpar med att bli gravida, kämpar med missfall och kämpar med ofrivillig barnlöshet. Om det ekar tomt här inne kommande dagar så vet ni varför, ta hand om er!”

Hänt har sökt Emilia för en kommentar.

Emilia Wahlunds oro under graviditen

Se klippet här!

FOTO: Anders Wiklund/TT, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN