Måns Zelmerlöws nya beslut om Sverige efter flytten för familjen

Måns Zelmerlöws besked efter bröllopet
När Måns Zelmerlöw hittade kärleken i brittiska Ciara Janson flyttade han permanent till Storbritannien.
I maj klippte han sina sista band till Sverige när har sålde sitt sommarhus.
Men nu, två månader efter bröllopet, ger Måns nya besked om framtiden.
– Vi kommer att flytta tillbaka, säger han till Expressen.
Annons

I september gifte sig artisten Måns Zelmerlöw, 33, med sin kärlek – brittiska skådespelaren Ciara Janson Zelmerlöw, 32. Paret, som träffades 2016, förlovade sig efter ett år tillsammans och hade till en början ett långdistansförhållande mellan Storbritannien och Sverige. Men när Ciara, som har sonen Archie från ett tidigare förhållande, blev gravid med parets första första gemensamma barn bestämde sig Måns för att bosätta sig i London på heltid.

Annons

I slutet på maj förra året föddes parets son, Albert, 1. När Hänt träffade Måns Zelmerlöw på välgörenhetsgalan för Zelmerlöw & Björkman Foundation i fjol, berättade han om familjelivet i England.

Annons

– Det bästa med att bo där är ju att vara en familj på riktigt. Och att gå långa promenader i skogen, sa Måns Zelmerlöw vid tillfället.

Sålde sommarhuset i Sverige

I maj i år klippte Måns Zelmerlöw dessutom sina sista band till Sverige – när han sålde sitt hus med sjötomt på Gräsholmen utanför Stockholm. Fastigheten låg precis intill havet och var ett komplett sommarparadis med plats för stor familj och många gäster.

I ett inlägg på Instagram story delade Måns med sig av nyheten, samtidigt som han uppmanade potentiella köpare att tillbringa mycket tid där.

”Säljer min absoluta sommarparadisdröm till någon som lovar att tillbringa mer tid där än vad jag har möjlighet till. Hon förtjänar det”, skrev Måns vid tillfället.

Annons

”Vi kommer att flytta tillbaka”

Flytten kunde ses som ett sista farväl till Sverige, men i en intervju med Expressen berättar nu Måns att så inte är fallet.

– Det är England som gäller nu. Men vi kommer att flytta tillbaka till Sverige någon gång, det är vi båda överens om, avslöjar Måns för tidningen.

Måns Zelmerlöw berättar vidare att han redan nu förbereder familjen för flytten – och speciellt sonen Albert.

– Jag pratar bara svenska med honom, så vi hoppas att det blir så. Och vi har redan märkt att han till exempel säger ”anka” till mig och ”duck” till mamma, säger Måns till Expressen.

Annons

FOTO: TT/Olle Sporrong, TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…