ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Måns Zelmerlöw i gråt över stora lyckan – orsaken bakom tårarna

11 dec, 2022 
Måns
Måns Zelmerlöws karriär sprudlar och han syns lika mycket i tv-rutan som på scenen.
Nu berättar artisten att han fallit i gråt bakom scenen – av en alldeles särskild anledning.
Annons
Måns Zelmerlöws ärliga ord om Molly Hammar: ”Pissnervös”Brand logo
Måns Zelmerlöws ärliga ord om Molly Hammar: ”Pissnervös”

Måns Zelmerlöw och Carola Häggkvist har gjort succé med sin julshow och har numera bara några föreställningar kvar.

– Det har gått otroligt smärtfritt måste jag säga. Från workshopen som vi hade innan sommaren tills nu så har det varit fruktansvärt roligt, har Måns Zelmerlöw tidigare berättat.

Måns Zelmerlöws tårar över lyckan: ”Ännu bättre än jag föreställt mig”

Fyra spelningar till väntar och Måns berättar nu att han fallit i gråt över tacksamheten och mottagandet.

”Vilken helg! Slutade i ett slutsålt Scandinavium och vi kunde inte vara lyckligare! Bara fyra spelningar kvar vilket känns ALLT för lite, men gissar det också är ett gott tecken”, skriver Måns.

Han tackar även publiken för att de ser showen och att det har gått ännu bättre än vad han någonsin hade kunnat föreställa sig.

Annons

”Återigen, tack till er alla SÅ mycket för att ni kom, jag stod faktiskt bakom scenen ikväll och fällde en tår av lycka över att vi har klarat det här och har gjort det ännu bättre än jag föreställt mig att det skulle vara när idén dök upp för ett år sedan. Vi ses i Stockholm på onsdag!”, skriver Måns Zelmerlöw vidare.

Måns Zelmerlöw om i Så mycket bättre: ”Otroligt nervöst”

Förutom att vara aktuell ihop med Carola Häggkvist så är Måns just nu med i Så mycket bättre som går på TV4. Att han tillslut tackade ja till programmet har nog gjort många tittare glada!

När Hänt träffade Måns på pressträffen inför programmet berättade han om sina tankar kring det hela, speciellt nervositeten han kände inför att han skulle tolka artisten Molly Hammars låt.

– Otroligt nervöst, det var nog min första tolkning tror jag. Jag var pissnervös, men sen blev hon så glad efteråt så släppte jag allt då var det väldigt skönt, säger Måns till Hänt.

Hänt har sökt Måns Zelmerlöw.

Carola och Måns som just nu gör julshow ihop!
Carola och Måns som just nu gör julshow ihop!

FOTO: TT

Annons