Måns Zelmerlöws kryptiska svar om Eurovision 2019

Måns Zelmerlöw om medverkan i årets Eurovision song contest.
Måns Zelmerlöw bor numera i Storbritannien med kärleken Ciara Janson och sonen Albert. Nu ger Måns en kryptisk ledtråd till huruvida han kommer att medverka i årets Eurovision Song Contest.
Annons

Artisten Måns Zelmerlöw, 32, har redan en lång karriär bakom sig. Han tävlade i Idol 2005 där han slutade på en femteplats. Men det stora genombrottet fick han ändå i Melodifestivalen.

Det var 2007 som Måns Zelmerlöw tävlade i Melodifestivalen med Cara Mia. Låten tog honom till final och han slutade på tredjeplats. 2009 var det återigen dags att ställa sig på Melodifestivalens scen, den här gången med låten Hope & Glory som slutade på fjärde plats i finalen. 2015 vann han både Melodifestivalen och Eurovision Song Contest med hiten Heroes. 

Annons

Trots att Måns Zelmerlöw har varit både programledare för Allsång på Skansen och musikalartist ligger Melodifestivalen honom allra varmast om hjärtat.

Annons

Nu ger Måns Zelmerlöw en ledtråd till att han kan komma att synas i årets Eurovision Song Contest.

Sedan en tid tillbaka bor Måns i London med kärleken Ciara Janson, 31. De förlovade sig sommaren 2017 och i maj förra året välkomnade de sonen Albert. 

Måns Zelmerlöw kan uppträda i ESC

Måns Zelmerlöw har tidigare varit programledare för brittiska motsvarigheten till Melodifestivalen, Eurovision – You decide. Han är också mycket förtjust i Storbritanniens bidrag i Eurovision Song Contest i år. I en frågestund på Instagram stories berättar Måns att han gillar både artisten Michael Rice och låten Bigger than us.

Jag tycker verkligen att det här är den bästa akte Storbritannien skickat på länge och jag håller tummarna”, skriver Måns Zelmerlöw på Instagram.

Från en av sina följare får också Måns Zelmerlöw frågan om han kommer att uppträda i årets Eurovision Song Contest. Då ger han ett kryptiskt svar.

Annons

Vem vet …” skriver Måns med en emoji som blinkar och räcker ut tungan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Anders Wiklund/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…