Måns Zelmerlöws besked – avslöjar nya bebisdetaljen

Det har ett tag varit känt att Måns Zelmerlöw väntar barn tillsammans med fästmön Ciara Janson. Men nu avslöjar de även könet på bebisen.

I början av december gick Måns Zelmerlöw, 31, och Ciara Janson, 30, ut med att de ska bli föräldrar. Då var fansen snabba med att börja spekulera om detaljer kring graviditeten och den kommande bebisen. Efter att både Måns och Ciara lagt ut familjebilder där man kunde skymta ultraljudsbilderna, sattes rykten direkt igång om att det kanske kunde vara två bebisar i bilderna.

LÄS OCKSÅ: Khloé bekräftar graviditeten – därför har hon tvingats vara tyst

Men så var inte fallet. Däremot har paret nu avslöjat någonting annat om bebisen – vad det blir för kön. På julafton lade Måns Zelmerlöw upp en bild på Instagram där han berättade att de väntar en liten pojke. I bilden syns en ballong med texten ”boy”.

“Klär granen med blå grejer det här året. Det blir en pojke. God jul” , skriver han.

Nästa år blir Eurovision-vinnaren alltså förälder för första gången. Ciara Janson har en son sedan ett tidigare förhållande, som Måns är bonuspappa till.

För bara ett och ett halvt år sedan var Hänt var först med att avslöja att den brittiska skådespelaren Ciara var Måns Zelmerlöws nya kärlek. Men de höll sig länge borta från rampljuset.

LÄS OCKSÅ: Carola i hemligt möte med Måns Zelmerlöws pappa

Foto: Instagram, IBL