TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carola i hemligt möte med Måns Zelmerlöws pappa

12 dec, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Carola Häggkvist skadade sitt knä under ett framträdande och lyckades sedan också dra på sig stora köldblåsor. Nu avslöjar hon hur Måns Zelmerlöws pappa Sven-Olof har hjälpt henne.
Annons

Det var i förra veckan som Carola Häggkvist, 51, skadade sitt knä under ett uppträdande med föreställningen “Stjärnklart”. På Instagram berättade hon då att “golvet vek sig” när hon hoppade ner från en stol på scenen och när artisten efteråt försökte kyla ner knäet blev allt bara värre.

I stället för att bli av med svullnaden, drabbades Carola av köldskador och knäet fylldes av blåsor.

”Att läsa innehållsförteckningen INNAN är alltid bra! Gör alltså inte som mig. Köldskada blev det, med en cold pack i 15 min direkt mot huden. Huden svullnade upp och jag vaknade upp på morgonkvisten och förstod att något var fel”, skriver hon på Instagram, där hon också visar upp en bild på blåsorna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men som tur var kunde Carola Häggkvist snart få hjälp från oväntat håll. En av de andra artisterna som uppträder i “Stjärnklart” är nämligen Måns Zelmerlöw, 31 vars pappa Sven-Olof Zelmerlöw, 67, är läkare. Så när “Stjärnklart”-turnén anlände till Malmö ryckte pappa Zelmerlöw ut till Carolas räddning och skrev snart ut medicin till henne.

“Tack till alla för visad omsorg om mig och mitt knä.. Puh! Svider idag men blir nog snart bättre med penicillinet som Måns pappa (som är läkare ) skrev ut till mig igår”, skriver Carola på Instagram. 

Krya på dig, Carola!

Foto: IBL, Instagram

Annons