Måns Zelmerlöws bebisplan – där kommer sonen växa upp

Måns Zelmerlöw och flickvännen Ciara Janson ska bli föräldrar inom kort. Nu berättar Måns om planen för att ge sonen en delvis svensk uppväxt.

Måns Zelmerlöw, 31, blir snart förälder för första gången. Tillsammans med flickvännen Ciara Janson som redan har en treåring sedan tidigare, ska han få en son. Det var i mellandagarna som paret kunde avslöja könet på bebisen, vilket de gjorde med en Instagrambild där en ballong med ordet ”boy” syntes. Nu är det alltså inte långt kvar till dess att bebisen kommer, något Måns Zelmerlöw uttrycker sina känslor kring, i Expressen.

– Det ska bli vansinnigt kul. Det känns odelat kul bara. Jag längtar!, säger han.

Måns Zelmerlöw berättade nyligen att han kommer att bosätta sig med Ciara och barnen i London. Han har på senaste tiden pendlat mellan England och Sverige, men nu ska han alltså bo i London på heltid, där han ser fram emot att tillbringa något mildare vintrar.

– Jag trivs väldigt bra. Sen är det väldigt, väldigt lätt också att ta sig hem till Sverige därifrån. Det känns skönt. Det blir mycket kortare vintrar också.

Måns Zelmerlöw är samtidigt också angelägen om att sonen ska få en svensk uppväxt, och planerar därför att vara i Sverige i perioder.

– Sommarhalvåret hoppas vi att vi kommer spendera större delen av i Sverige, berättar han.

LÄS OCKSÅ: Efter North och Saint – Kim Kardashians uttalande om nya bebisens namn

LÄS OCKSÅ: Chocken – det här sägs vara första bilderna på höggravida Kylie Jenner

Foto: IBL