Måns Zelmerlöws stora bebislycka – första orden om nytillskottet

07 mar, 2022 
Måns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöw lever ett stillsamt familjeliv ihop med hustrun Ciara och deras två söner.
Nu har de fått utökning – då artisten har fått äran att bli gudfar!
På Instagram berättar han om den stora lyckan.
Annons
6 saker du nog inte visste om Måns Zelmerlöw
6 saker du nog inte visste om Måns Zelmerlöw

Det var i Idol 2005 som svenska folket fick lära känna Måns Zelmerlöw, 35. Han blev snabbt en tittarfavorit och trots att han landade på en femteplats i tävlingen har karriären gått som på räls sedan dess.

Idag är Måns inte bara artist, han är även en framgångsrik entreprenör och sitter med i panelen i TV4:s succéprogram Masked singer, som snart är tillbaka i rutan med en säsong två.

Så träffade Måns Zelmerlöw sin hustru Ciara

När det kommer till privatlivet är Måns gift med skådisen Ciara Zelmerlöw, 34, sedan tre år tillbaka. De träffades på ett bröllop där de blev placerade bredvid varandra. Men det var inte direkt kärlek vid första ögonkastet.

– När jag träffade Måns för första gången så var jag inte så intresserad till en början. Jag var väldigt glad över att sitta bredvid en så vacker man, men jag tyckte att han kanske var intresserad av män, förklarade Ciara när de gästade relationsprogrammet Tillsammans med Strömstedts.

Annons

Därefter började intresset växa från båda håll och det dröjde inte lång tid förrän de blev gravida med sitt första gemensamma barn, sonen Albert. Ciara Zelmerlöw har också sonen Archie sedan en tidigare relation.

Måns Zelmerlöw visar upp stora bebislycka på Instagram

Trots att Archie inte är Måns biologiska barn har han tagit sig an rollen som bonuspappa med bravur.

– Från att bara ha varit mammas pojkvän har jag blivit mycket mer av en pappafigur, utan att klampa på hans pappas tår, har han tidigare berättat för Expressen.

Och nu har den lilla familjen fått tillökning, i alla fall för Måns Zelmerlöws del. Han har nämligen fått äran att bli gudfar till sina vänners nyfödda dotter! Den lilla flickvän föddes på en väldigt speciell dag, nämligen den första torsdagen i mars, vilket anses vara en inofficiell nationaldag för Småland.

Annons

”Min vackra guddotter föddes på fössta tossdan i mass! Grattis Alexander och Jeanette, jag älskar er”, skriver Måns Zelmerlöw intill en bild på den nyfödda bebisen.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons