Måns Zelmerlöw stoppas – nya beskedet veckor innan Melodifestivalen

Måns Zelmerlöw

Foto: TT

Måns Zelmerlöw är en av programeldarna i Melodifestivalen 2021.
Nu avslöjar Pernilla Wahlgren en detalj som kan ställa till det rejält för kollegan – och dessutom stoppa honom från tävlingen.

Melodifestivalen 2021 ser inte ut att bli likt någon av de tidigare åren. På grund av pandemin har stora ändringar behövts göras. Länge var det oklart om det skulle kunna bli något Melodifestivalen2021 men till slut kunde SVT bekräfta att det blir av – däremot på ett annat sätt. Det blir ingen vanlig Mello-turné som det annars alltid är utan hela festivalen går av stapeln från Annexet i Stockholm. Inte heller kommer någon publik infinna sig på plats, utan tittarna kommer vara helt och hållet hemma i tv-sofforna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Årets festival leds av 10 populära kändisar

Förutom ändringarna som gjorts på grund av pandemin så blir det även Christer Björkmans sista år, detta efter att ha arbetat med festivalen i 20 års tid. Därav har man slagit till stort och anlitat hela tio folkkära profiler som programledare.

Måns Zelmerlöw, Jason ”Timbuktu” Diaketé, Lena Philipsson, Shirley Clamp, Oscar Zia, Anis Don Demina, Shima Niavarani, Per Andersson och Pernilla Wahlgren kommer alla vara med och leda Melodifestivalen 2021. Inte nog med detta kommer även Christer Björkman själv att medverka under alla programmen.

Nu närmar sig festivalen med stormsteg och förberedelserna är i full gång. Måns och Pernilla håller dessutom på med en annan produktion som de gör tillsammans, nämligen TV4:s nya satsning Masked Singer.

Pernilla Wahlgrens avslöjande om Måns situation

LÄS MER: SVT:s problem med Pernilla inför Melodifestivalen

Melodifestivalen kommer de däremot inte att sända ihop, Pernilla leder nämligen deltävling fyra med Per Andersson medan Måns har fått äran att ta sig an finalen ihop med Shima Niavarani.

Men i ett inlägg på Pernillas blogg kan hon nu berätta att kollegan Måns är fast i England, där han lever med sin familj.

”Måns Zelmerlöw satt fast i sitt hem i England, så honom hade vi med på Skype”, skriver Pernilla på bloggen när hon berättar om sitt arbete med Masked Singer.

Pandemin gör det allt svårare att resa mellan länderna så om Måns nu får svårigheter att ta sig hem till Sverige inför Melodifestivalen återstår att se, men för tillfället är han stoppad.

LÄS OCKSÅ: Har pekats ut som Ica-Stig – här är Johan Rheborg och Björn Kjellmans svar

LÄS OCKSÅ: Molly Sandén om starka känslorna för exet Danny Saucedo idag

Senaste nytt