BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Framgångsrik manlig artist åtalad för misshandel av ex-flickvän

10 sep, 2021 
Genrebild
En framgångsrik manlig artist står åtalad för misshandel av sin dåvarande flickvän.
Det framgår av handlingar i Stockholms tingsrätt som Hänt har tagit del av.
Den åtalade förnekar brott.
Annons
Så ska du agera om du blir vittne till ett brottBrand logo
Så ska du agera om du blir vittne till ett brott

Av handlingarna från Stockholms tingsrätt framgår det att en framgångsrik manlig artist står åtalad för misshandel av sin dåvarande flickvän, också känd som en kvinnlig nöjesprofil.

Misshandeln ska ha skett i ex-flickvännens bostad och polisen kallades till platsen kort efter det inträffade. Den åtalade är en känd manlig musiker med stora framgångar och har medverkat i flera tv-sammanhang.

Artisten står tilltalad för misshandel av ex-flickvän i ansiktet

I anmälan framgår det att misshandeln av ex-flickvännen ska ha skett i Stockholm i början av 2021 i hennes egna lägenhet. Den manliga artisten ska ha sovit hos ex-flickvännen under en helg. När den åtalade senare skulle lämna lägenheten uppstod det bråk mellan parterna och den manliga artisten ska enligt anmälan ha slagit ex-flickvännen uppsåtligen och kraftfullt så hon tagit stor skada med yttre påverkan.

Den manliga artisten ska vid tillfället ha slagit kvinnan i ansiktet med sådan kraft att hon föll till marken, detta i sin tur orsakade svullnad, blåmärken och smärta.

Annons

Den åtalade nekar till brott – agerade i självförsvar

I anmälan framgår det dessutom att ex-flickvännen medger att den manliga artisten har varit våldsam vid ett tidigare tillfälle, detta under den senaste sommaren.

Ex-pojkvännen ska då ha agerat med våld på så sätt att han tryckt ner henne i golvet så hon blivit livrädd. Polis kom även då till platsen.

Den åtalade manliga artisten nekar brott och uppger i förhör att kvinnan istället ska ha slagit honom först i bakhuvudet och även sparkat honom, och att han då ska ha agerat i självförsvar.

FOTO: Genrebild

Annons