Framgångsrik manlig artist åtalad för misshandel av ex-flickvän

Genrebild
Breaking

En framgångsrik manlig artist står åtalad för misshandel av sin dåvarande flickvän.
Det framgår av handlingar i Stockholms tingsrätt som Hänt har tagit del av.
Den åtalade förnekar brott.

Av handlingarna från Stockholms tingsrätt framgår det att en framgångsrik manlig artist står åtalad för misshandel av sin dåvarande flickvän, också känd som en kvinnlig nöjesprofil.

Misshandeln ska ha skett i ex-flickvännens bostad och polisen kallades till platsen kort efter det inträffade. Den åtalade är en känd manlig musiker med stora framgångar och har medverkat i flera tv-sammanhang.

TAS BORT TV4-profilen avstängd – så påverkas produktionen

Artisten står tilltalad för misshandel av ex-flickvän i ansiktet

I anmälan framgår det att misshandeln av ex-flickvännen ska ha skett i Stockholm i början av 2021 i hennes egna lägenhet. Den manliga artisten ska ha sovit hos ex-flickvännen under en helg. När den åtalade senare skulle lämna lägenheten uppstod det bråk mellan parterna och den manliga artisten ska enligt anmälan ha slagit ex-flickvännen uppsåtligen och kraftfullt så hon tagit stor skada med yttre påverkan.

Den manliga artisten ska vid tillfället ha slagit kvinnan i ansiktet med sådan kraft att hon föll till marken, detta i sin tur orsakade svullnad, blåmärken och smärta.

Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Den åtalade nekar till brott – agerade i självförsvar

I anmälan framgår det dessutom att ex-flickvännen medger att den manliga artisten har varit våldsam vid ett tidigare tillfälle, detta under den senaste sommaren.

Ex-pojkvännen ska då ha agerat med våld på så sätt att han tryckt ner henne i golvet så hon blivit livrädd. Polis kom även då till platsen.

Den åtalade manliga artisten nekar brott och uppger i förhör att kvinnan istället ska ha slagit honom först i bakhuvudet och även sparkat honom, och att han då ska ha agerat i självförsvar.

LÄS OCKSÅ: Tittarkritik mot doktor Mikael Sandströms ord om Armand Duplantis

LÄS OCKSÅ: Idol-Rosanna Kumerle avslöjar sanningen om Idol-castingen – Anders Bagges svar

FOTO: Genrebild